Gazete Vatan Logo

‘İş’te üretkenliği ve işlevi artıracak

HP’nin yeni nesil mobilite platformu Elite x3, modüler masaüstü bilgisayarı Elite Slice ve HP Z2 Mini iş istasyonu, Türkiye’deki şirketleri daha fazla üretkenlik ve ergonomi ile donatmayı hedefliyor

‘İş’te üretkenliği ve işlevi artıracak

HP, iş dünyasında üretkenliği ve işlevselliği artıracak üç yeni ürünü Türkiye’deki kurumlara sunuyor. HP’nin yeni nesil mobilite platformu HP Elite x3, HP’nin, çalışma ortamına iletişim ve iş birliğine dayalı çalışma anlayışını kazandıran, en küçük masaüstü bilgisayarı HP Elite Slice ve dünyanın ilk “mini” iş istasyonu HP Z2 Mini, geçen hafta Türkiye’de gün yüzüne çıktı.

Kahve fincanı kadar

Ortalama bir kahve fincanı boyutlarındaki, yeni HP Z2 Mini iş istasyonu, son teknolojili elektroniklerden ev ve ofis binalarına kadar her şeyin tasarlanması için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Piyasada bulunan tüm ticari mini bilgisayarlardan iki kat daha güçlü ve altı adet ekranı destekleme kapasitesine sahip HP Z2 Mini, akustik, performans ve iş kritik güvenilirlikten fedakarlık yapmak istemeyen, bununla birlikte daha küçük donanımlara ihtiyaç duyan milyonlarca CAD kullanıcısı için tasarlandı.

Windows 10 mobile’lı HP Elite x3, uygun dock’larla birlikte kullanıldığında phablet, dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayarın kullanım deneyimlerini tek cihazda buluşturuyor. İletişim ve üretkenlik için tasarlanan modüler bilgisayar HP Elite Slice da kullanıcılarına tercihlerine göre bir masaüstü bilgisayar oluşturma imkânını tanıyor.

Haberin Devamı