Gazete Vatan Logo
EkonomiHenkel tarihinin taşınmasını 15 milyon euroya yapacak

Henkel tarihinin taşınmasını 15 milyon euroya yapacak

Henkel tarihinin taşınmasını 15 milyon euroya yapacak

HENKEL Orta ve Doğu Avrupa Başkanı Guenter Thumser, bu yıl Türkiye’ye yeni yatırımlar...

Haberin Devamı

geleceğini belirterek, “Türk Henkel’in İzmir’den Ankara’ya taşınması gönüllü olmadı. Henkel’in tarihindeki en büyük taşınma İzmir’den Ankara’ya olacak. Bu nedenle 15 milyon euro yatırım yapılacak. Likit üretim kapasitemizi üçe, toz üretim kapasitemizi ikiye katlayacağız” diye konuştu.

Aylık 6 bin dolar
Orta ve Doğu Avrupa bölgesinde Türkiye’nin Rusya’nın ardından yüzde 13’lük pazar payı ile ikinci sırada yer aldığını bildiren Thumser, “Türkiye bizim için çok önemli. Türkiye Avrupa’dan Asya ve Afrika’ya köprü konumunda” dedi. Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Erdem Koçak ise Henkel’in iyi ve kötü günlerde hep Türkiye’de olduğunu söyledi.

PERSİL AİLESİ’NE ‘GOLD’ ÜYE GELDİ
HENKEL’İN yeni ürünü “Persil Gold” tanıtıldı. Persil Gold’un formülünde sadece Persil için geliştirilen ve “aktif leke çıkarıcı” adı verilen bir madde bulunuyor. Yöneticilerin verdiği bilgiye göre, bu madde, saç boyası ve keçeli kalem lekesi gibi lekeleri çıkarmada sonuç veriyor. Persil Gold’daki “enzimler karışımı” ise kan, sos, çimen, yumurta, salça, pirinç gibi protein içeren lekeleri çıkarıyor.