Gazete Vatan Logo

Etimesgut Ballıkuyumcu TOKİ kura sonuçları isim listesi! Ankara TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir ve nereden sorgulanır?

TOKİ Ankara kura çekilişleri TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında devam ediyor. 4 Ocak 2023 Çarşamba günü TOKİ Ankara çekişilişi Ballıkuyumcu ve Etimesgut için yapılacak. Ankara TOKİ Etimesgut, Ballıkuyumcu kura sonuçları ve isim listesi sorgulamaları devam ediyor. İşte Etimesgut Ballıkuyumcu TOKİ kura sonuçları isim listesi!

Etimesgut Ballıkuyumcu TOKİ kura sonuçları isim listesi! Ankara TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir ve nereden sorgulanır?

TOKİ Ankara Etimesgut Ballıkuyumcu kuraları bugün çekiliyor. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında yapılan başvurularda sıra Ankara kurasına geldi. Ballıkuyumcu ve Etimesgut'ta yapılacak 3 bin 800 konut çekilişi için sonuçlar araştırılıyor. TOKİ'nin resmi sitesinde canlı olarak yayınlanan TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi aramaları yoğunlaştı.

TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ NASIL SORGULANIR VE NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ Ankara kura sonuçları, TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden ve Youtube kanalından canlı olarak izlenebilecek. Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi tamamlandıktan sonra ev sahibi olmaya hak kazanan talihlilerin isim listesi TOKİ'nin resmi internet adresi üzerinden sorgulanabilecek.

TOKİ ANKARA KURA SONUCU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Proje kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun Mart 2023'e kadar etaplar halinde kuralarının çekilmesi ve hak sahiplerinin belirlenmesi planlanıyor.