Etimesgut Ballıkuyumcu TOKİ kura sonuçları isim listesi! Ankara TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir ve nereden sorgulanır?
Etimesgut Ballıkuyumcu TOKİ kura sonuçları isim listesi! Ankara TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir ve nereden sorgulanır? TOKİ Ankara kura çekilişleri TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında devam ediyor. 4 Ocak 2023 Çarşamba günü TOKİ Ankara çekişilişi Ballıkuyumcu ve Etimesgut için yapılacak. Ankara TOKİ Etimesgut, Ballıkuyumcu kura sonuçları ve isim listesi sorgulamaları devam ediyor. İşte Etimesgut Ballıkuyumcu TOKİ kura sonuçları isim listesi!
4.01.2023 Ekonomi
TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları – Beypazarı TOKİ kura çekilişi ve sonuçları isim listesi
TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları – Beypazarı TOKİ kura çekilişi ve sonuçları isim listesi Ankara Beypazarı 2.Etap 400/100000 Konut Talep Örgütlenme Projesi kapsamında, başvurusu kabul edilen Ankaralılar TOKİ Ankara Beypazarı kura çekiminin çekileceği saati bekliyor. TOKİ Beybazarı çekiliş saatinin yaklaşmasıyla, TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları 2020 hakkında yaptıkları araştırmalar da arttı. TOKİ Ankara kura sonuçları isim listesi 2020 merak ediliyor. 2+1 280, 3+1 120 konutun hak sahibinin belirleneceği Beypazarı TOKİ kura çekişişi saat 10.00’da noter huzurunda canlı olarak çekilecek. TOKİ Ankara kura sonuçları da TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak çekişin ardından resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek. İşte TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları ve TOKİ Ankara kura çekimi 2020…
26.06.2020 Gündem