Gazete Vatan Logo

Dev banka harekete geçti! 0,79 faiz oranıyla kredi imkanı...

Bankalar yarışa girdi, birbiri ardına kredi paketleri açıklanıyor. Devlet bankalarının sunduğu kredi desteklerinin ardından özel bankalar da müşterilerine uygun koşularda kredi kullandırımı sağlıyor. ING düşük faizli 4 kredi paketi hazırladı. ING Türkiye, tüketicilerin bütçelerine, KOBİ’lere ve ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere, uygun koşullar sunan dört farklı kredi paketi ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Dev banka harekete geçti! 0,79 faiz oranıyla kredi imkanı...

ING Türkiye, COVID 19 salgınının ardından normalleşme sürecine geçiş yapılan bu dönemde tüketicilerin bütçelerine, KOBİ’lere ve ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere dört farklı kredi paketi hazırladı.

ING Türkiye, müşterisi olsun veya olmasın, nakit ihtiyacı olan kişilere uygun oranlarla bireysel ihtiyaç kredisi sunuyor. 60 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 0,79’dan başlayan faiz oranlarıyla sağlanan krediye şubeye gitmeden, ING Mobil veya ing.com.tr üzerinden başvurulabiliyor. ING müşterisi olmayanlar da kredilerinin onaylanmasının ardından yine şubeye gitmeden, evraklarını kurye aracılığıyla tamamlayıp kredilerini kullanabiliyor.

ING Türkiye avantaj paketi kapsamında, mobilya ve beyaz eşya sektöründen yerli üretim yapan firmalarla olan iş birliğini de hızlandırdı. Buna göre, aralarında Arçelik, Beko, Modalife, İstikbal, Bellona, Mondi, Weltew, Vivense ve Vestel’in de bulunduğu markaların anlaşmalı mağazalarında 750 TL ila 40 bin TL arası tutardaki alışverişlerde belirli vadelerde peşin fiyatına taksit imkânı sunuluyor. Üstelik sigorta ve kredi tahsis ücreti alınmayan kredi, şubeye gitmeden mağaza içinde anında kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

ING Türkiye’nin açıkladığı paketin üçüncü ayağını ise taşıt kredisi oluşturuyor. Sıfır ve ikinci el araçlar için aylık yüzde 0,82 faiz oranıyla sunulan taşıt kredisi, tercih edilen tüm vadelerde kasko yapılması halinde geçerli. Taşıt kredisinin başvurusu ise ING Türkiye şubelerinden yapılabiliyor.

ING, bireysel müşterilerinin yanı sıra KOBİ’lere özel paketiyle de işletmelerin ihtiyaçlarını karşılarken rahat bir nefes almalarını sağlıyor. KOBİ İpotek Teminatlı İşyeri Kredisi ve Taşıt Kredisi kampanyaları kapsamında, iş yeri ve taşıt finansmanında aylık yüzde 0,85’’ten başlayan faiz oranlarıyla 18-48 ay arası vadeyle eşit taksitli kredi veriliyor. ING KOBİ müşterileri, bu özel paketten ING Türkiye şubelerine başvurarak yararlanabiliyor.