Gazete Vatan Logo

Borsa açık mı, borsa kapalı mı? Borsa bayramda kapalı mı, borsa hangi günler kapalı, borsa kapandı mı?

Kurban Bayramıyla borsanın çalışma saatleri sorgulanıyor. Yurt içi piyasalar Kurban Bayramı tatili nedeniyle 1,5 gün açık oldu. Peki, Borsa kapandı mı, borsa bayramda açık mı?

Borsa açık mı, borsa kapalı mı? Borsa bayramda kapalı mı, borsa hangi günler kapalı, borsa kapandı mı?

Yurt içinde piyasalar yarım gün işleme açık oldu. Borsa İstanbul’un bu hafta Kurban Bayramı nedeniyle kaç gün tatil olduğu, açık ya da kapalı olduğu sorgulanıyor.

Borsa açık mı, bayramda borsa kapalı mı?

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) arife günü işlemler saat 09.30'da başladı. Seans, pay sözleşmeleri, endeks ve diğer sözleşmeler saat 12.40'ta sonlanacak.

Borçlanma Araçları Piyasası'nda salı günü aynı gün valörlü Repo Karşılığı Menkul Kıymet Bildirimi işlemleri 11.50'ye kadar, diğer aynı gün ve ileri valörlü işlemlerin hepsi saat 11.30’a kadar yapılacak.

Borsa İstanbul'da, tatil nedeniyle Kurban Bayramı öncesi nakde dönmek isteyen hisse senedi yatırımcıları için 23 Haziran son gündü.

27 Haziran'da Kurban Bayramı nedeniyle 3,5 günlük tatile girecek olan Borsa İstanbul'da, 23 Haziran'da gerçekleştirdikleri işlemlerin takası 3 Temmuz Pazartesi gerçekleştirilecek.

Borsa İstanbul'da, 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günü yapılacak işlemlerin takası ise 4 Temmuz Salı günü yapılacak.

Haberin Devamı