Gazete Vatan Logo

2023 amorti rakamları! Amorti hangi numaralara çıktı, kaç numara amorti rakamı? 2023 Milli Piyango amorti numaraları sorgulama!

Milli Piyango amorti numaraları için araştırmalar arttı. 200 Milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibi ile biletin son numarasına çıkan amorti rakamları bu gece belli oldu. Amorti sorgulama işlemi MPİ bilet sorgulama ekranı üzerinden yapılabiliyor. Peki, Amorti belli oldu mu, amorti çekildi mi? Amorti hangi numaralara çıktı? Amorti numaraları sorgulama sürecine dair merak edilenler...

2023 amorti rakamları! Amorti hangi numaralara çıktı, kaç numara amorti rakamı? 2023 Milli Piyango amorti numaraları sorgulama!

Milli Piyango amorti sorgulama ekranı ile amorti numaralarını sorgulamak mümkün. 2023 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde biletlerinde büyük ikramiye çıkmayan vatandaşlar bileti satın aldıkları parayı kurtarmak için amorti çıkıp çıkmadığını sorguluyor. "2023 Milli Piyango amorti hangi numaralar, amorti belli oldu mu, amorti çekildi mi? sorularına yanıt aranıyor.

AMORTİ BELLİ OLDU MU, HANGİ NURAMALAR?

200 milyon TL'lik büyük ikramiye ile amorti saat 23.15-23.30 arası düzenlenen çekilişle birlikte sahibini buldu.

Amorti rakamları 0 ve 6 oldu.

AMORTİ NEDİR, NE KADAR VERİYOR?

Yılbaşı çekilişinin akabinde, amorti rakamı olarak 2 ayrı rakam çekilir.

Biletinizin son rakamında bu iki rakamdan birini tutturmanız halinde amorti kazanmış olursunuz. Amorti miktarı ise bilet fiyatınız kadardır. Amorti çıkan bilet çeyrek biletse 50 TL, yarım bilet ise 100 TL, tam bilet ise 200 TL'dir. Amorti tutturmanız halinde bu ücreti, yani bilet fiyatını geri alırsınız.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı