Gazete Vatan Logo

Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı! 1+1, 2+1, 3+1 TOKİ Amasya kura sonuçları isim listesi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' için kura çekilişi bugün Amasya ilinde devam ediyor. TOKİ kura çekilişleri canlı yayında gerçekleştiriliyor. İşte Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı…

Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı! 1+1, 2+1, 3+1 TOKİ Amasya kura sonuçları isim listesi!

TOKİ kuraları 13 Aralık bugün Amasya'da çekiliyor.  TOKİ'nin resmi sitesinde noter huzurunda canlı olarak yayınlanan TOKİ kura çekilişleri için araştırma yapılmaya başlandı. TOKİ Amasya 1+1. 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi merak ediliyor. Peki, TOKİ Amasya kura sonuçları nasıl sorgulanır, isim listesine nereden bakılır? İşte Amasya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı…

TOKİ AMASYA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN İZLE

TOKİ kura çekilişleri https://toki.tv/ adresi üzerinden ve TOKİ YouTube'dan canlı olarak veriliyor.

TOKİ Amasya kura sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır?

TOKİ kura sonuçları çevrimiçi olarak öğreniliyor. TOKİ kura çekiliş sonuçları https://toki.gov.tr/ adresi üzerinden sorgulanıyor.

AMASYA TOKİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ Amasya’da hangi ilçelere konut yapacak?

Göynücek 2. Etap: 125 konut

Hamamözü 2.Etap: 157 konut

Merkez: 180 konut

Merzifon: 150 konut

Suluova 4. Etap: 251 konut

Ziyaret 3. Etap: 87 konut