Gazete Vatan Logo

Samsun TOKİ kura sonuçları listesi ve TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın ekranı! TOKİ Samsun kura sonuçları sorgulama…

TOKİ kura takvimine göre 7 Kasım’da başlayan kuralar bugün Samsun ve Amasya için çekilecek. TOKİ kura çekilişi için yeni etap, 12 Aralık 2022 Pazartesi günü Samsun ili ile başladı ve 19 Aralık'a kadar Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun ve Tokat illeriyle devam edecek. İlkadım, Merkez, Bafra, Canik, Çarşamba, Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs, Asarcık ilçelerinde inşa edilecek toplam 4 bin 450 konutun hak sahibi, Samsun TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile açıklanacak. 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak. Peki, Samsun TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı, TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın ile nasıl takip edilir? İşte TOKİ Samsun kura sonuçları sorgulama süreci…

Samsun TOKİ kura sonuçları listesi ve TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın ekranı! TOKİ Samsun kura sonuçları sorgulama…

TOKİ kura çekiminin yeni takvimi belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun kura çekimine Samsun ve Amasya için devam ediliyor. TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Peki, TOKİ Samsun kura sonuçları açıklandı mı, isim listesi belli mi? TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın izleme ile Samsun TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı…

TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın nasıl izlenir?

Sosyal konut projesinde kura çekimi canlı yayında www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından izlenebilecek.

13 Aralık çekilişi Bafra, Canik, Çarşamba için yapılacak.

TOKİ SAMSUN KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN

Samsun TOKİ kura sonuçları isim listesi belli mi?

İlkadım, Merkez, Bafra, Canik, Çarşamba, Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs, Asarcık ilçelerinde inşa edilecek toplam 4 bin 450 konutun hak sahibi belli olduktan sonra TOKİ sitesinden sorgulanabilecek.

Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi tamamlandıktan sonra ev sahibi olmaya hak kazanan talihlilerin isim listesi TOK'nin resmi internet adresi üzerinden sorgulanabilecek.

Haberin Devamı

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ Samsun konutları nerede?

Toplam 11 ilçe için TOKİ Samsun kura çekilişi 12 Aralık Pazartesi günü saat 10.00'da başladı ve 14 Aralık tarihine kadar devam edecek.

SAMSUN İLKADIM: 200 KONUT

SAMSUN MERKEZ: 1700

SAMSUN BAFRA: 500

SAMSUN CANİK: 320

SAMSUN ÇARŞAMBA: 600

SAMSUN VEZİRKÖPRÜ: 200

SAMSUN HAVZA: 150

SAMSUN KAVAK: 200

SAMSUN LADİK: 100

SAMSUN ONDOKUZMAYIS: 380

SAMSUN ASARCIK: 100