Gazete Vatan Logo

YÖKDİL ne zaman açıklanacak? YÖKDİL sınav soruları açıldı mı? Sorgula!

YÖKDİL 3 Kasım’da gerçekleşti. ÖSYM tarafından yapılan YÖKDİL, 41 ildeki 47 sınav merkezinde uygulandı. Binlerce adayın katılımıyla gerçekleştirilen sınavın ardından, adaylar soruların ne zaman paylaşılacağını, sonuçların ise ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, YÖKDİL ne zaman açıklanacak? YÖKDİL sınav soruları açıldı mı?

YÖKDİL ne zaman açıklanacak? YÖKDİL sınav soruları açıldı mı? Sorgula!

ÖSYM’nin yabancı dil bilgini ölçmek için yapılan YÖKDİL, 3 Kasım’da Saat 10.15'te başladı. Fen bilimleri, sağlık bilimleri, sosyal bilimler alanlarında İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça dillerindeki sınav için adaylara 180 dakika süre verildi. Peki YÖKDİL sınav soru ve cevapları açıklandı mı? YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2019 YÖKDİL sınavına dair detaylar...

YÖKDİL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM takvimine göre, YÖKDİL sonuçları 28 Kasım'da açıklanacak. Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren 5 yıl süreyle geçerli olacak. Ancak ÖSYM’den henüz resmi bir açıklama gelmedi.

YÖKDİL SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

3 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen YÖKDİL sınavının ardından öğrenciler sınav soruları ve cevaplarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. 2019 YÖKDİL sınav soru ve cevapları henüz açıklanmadı. Sınav sorularının ve cevaplarının hangi tarihte açıklanacağına dair henüz net bir tarih yok. Soruların ve cevap anahtarlarının önümüzdeki hafta açılması bekleniyor.

Haberin Devamı