Gazete Vatan Logo

Yeni eğitim öğretim yılı mesajı! Eğlenceli, başarı konulu, hayırlı olsun 2022 Okul başlama mesajları…

Yeni eğitim ve öğretim yılı mesajları için yapılan aramalar ilk okul zilinin çalmasıyla başladı. Çocukların, gençlerin yeni eğitim öğretim dönemini kutlamak isteyen vatandalar okulun ilk gününe özel en güzel, eğlenceli, başarı konulu hayırlı olsun mesajları sorguluyor. İşte eğitim öğretim yılı kutlama mesajları ve yeni eğitim yılı mesajları…

Yeni eğitim öğretim yılı mesajı! Eğlenceli, başarı konulu, hayırlı olsun 2022 Okul başlama mesajları…

Yeni eğitim öğretim kutlama mesajları ve yeni eğitim öğretim yılı sözleri günün en çok araştırılan konu başlıklarından oldu. 12 Eylül 2022 Pazartesi okullar açıldı. 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi'nin ilk gününe özel okula başlama mesajları derledik. İşte yeni eğitim öğretim döneminin başarılı ve sağlıklı bir şekilde geçmesi için sosyal medya hesaplarınızdan yayınlayacağınız yeni eğitim öğretim yılı mesajları…

Yeni eğitim öğretim yılı mesajları

Eğitim-öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakârlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığımı belirtmek isterim.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Eğitimdir ki bir ulusu, ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır; ya da tutsaklık ve düşkünlüğe bırakır.' Sözleri ile Yeni Eğitim Öğretim yılını kutlarım

Sevgili öğrenciler, tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınından dolayı uzunca bir süredir ara verilen eğitim ve öğretim sezonunun yarın yüz yüze yeniden başlayacak olması nedeniyle en az siz öğrenciler kadar sevinçli ve heyecanlıyım. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.

Haberin Devamı

Aydınlık yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın dimağlarını sevgi ve saygı ile süsleyecek, gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek öğretmenlerimizin yeni Eğitim – Öğretim Yılını Kutluyorum

Yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle "İlköğretim Haftası"nı kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyorum.

Yeni eğitim-öğretim yılımızda başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve velilerimize huzurlu, başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı, uğurlu ve başarılı olsun

Tüm eğitim neferlerine, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz...

Kazasız belasız bir yıl geçirmek dileğiyle yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.

Tek başına bir öğretmen, anne-baba, idareci, polis bütün olumsuzlukları ortadan kaldıramaz. Bir araya gelirsek çok önemli neticeler elde edebiliriz. Ne yapacaksak beraber yapacağız. Başkalarından beklemeyip, başkalarıyla birlikte hareket edeceğiz. Bir araya gelerek güç birliği oluşturacağız. Öğretmen, idareci, anne-baba, okul aile birliği, esnaf, muhtar, mahalleli… Bütün bu aktörleri bir araya getirerek huzurlu bir eğitim-öğretim ortamı geçirmek dileğiyle Eğitim Öğretim Yılını Kutluyorum.

Haberin Devamı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözü de eğitimin ne kadar önemli olduğunu belirtmektedir. Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum.