Gazete Vatan Logo

Tüm Türkiye'de okullar tatil mi, okullar hangi illerde tatil edildi? Okullar ne zaman açılacak 2023, deprem tatili ne zaman bitecek?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır, Malatya ve çevre illerde de deprem çok şiddetli hissedildi. Kahramanmaraş depremi sonrası Türkiye'nin birçok noktasından arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edilirken deprem bölgelerinde okullar için tatil kararı alınmıştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yeni bir açıklama yaptı. Peki, Tüm Türkiye'de okullar tatil mi? Okullar ne zaman açılacak 2023? Okullar 1 hafta tatil mi?

Tüm Türkiye'de okullar tatil mi, okullar hangi illerde tatil edildi? Okullar ne zaman açılacak 2023, deprem tatili ne zaman bitecek?

Kahramanmaraş'ta 7,7 büyüklüğündeki deprem Mersin, Diyarbakır, Adıyaman ve Adana olmak üzere pek çok ilde hissedildi. Deprem sonrası okulların tatil durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri takip edilirken Bakan Özer’den yeni bir açıklama geldi. Tüm Türkiye'de okullar tatil mi? Okullar ne zaman açılacak 2023? Okullar 1 hafta tatil mi?

Tüm Türkiye'de okullar tatil mi?

Türkiye'de tüm okullar 13 Şubat'a kadar tatil edildi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası, "Tüm Türkiye'de okullarımızı 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil ediyoruz" açıklamasını yaptı.