Gazete Vatan Logo

ÖSYM 2022 KPSS Lisans sonuçları (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri tarihi! KPSS lisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kamu personeli adayları dün KPSS Genel Kültür - Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavlarına girdi. 2022-KPSS lisans maratonu, 6 Ağustos'ta saat 10.15'te, alan bilgisi 1. oturumu (kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri) ve aynı gün saat 14.45'te alan bilgisi 2. oturumu (hukuk, iktisat, maliye) ile 7 Ağustos saat 10.15'teki alan bilgisi 3. oturumuyla (işletme, muhasebe, istatistik) devam edecek. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 14 Ağustos'ta saat 10.15'te; ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı ise 14.45'te yapılacak. KPSS Genel Kültür - Yetenek ve eğitim bilimleri Sınavın sona ermesinin ardından şimdi gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Genel Kültür - Yetenek sınav sonuç tarihi…

ÖSYM 2022 KPSS Lisans sonuçları (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri tarihi! KPSS lisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS lisans oturumu Genel YetenekGenel Kültür Sınavı ve Eğitim Bilimleri Testi ile 31 Temmuz 2022 Pazar günü yapıldı. Sınavın genel yetenek ve kültür oturumu sabah saat 10:15'de başladı. Adaylar kimlik ve sınava giriş belgeleriyle salona alındı. Kurallar gereği saat 10.00'dan sonra içeri kimse alınmadı. Eğitim bilimleri oturumu ise saat 14.45'te başladı. 100 dakika içinde sınava katılanlara 80 soru yöneltildi. Peki, KPSS lisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

KPSS lisans sonuçları (Genel Yetenek – Genel Kültür – Eğitim Bilimleri) 2 Eylül 2022 tarihinde açıklanacak.

TEMEL SORU KİTAPÇIKLARI VE CEVAP ANAHTARLARI YAYIMLANDI

ÖSYM 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları da yayımlandı.