Gazete Vatan Logo

KPSS geç başvuru tarihi ne zaman? 2022 KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?

2022 KPSS lisans başvuru süreci tamamlandı. Genel başvuru sürecinde başvurularını tamamlayamayan adaylar için ÖSYM geç başvuru sürecini başlatıyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı oturumlarına katılmak isteyen adaylar KPSS geç başvuru gününün tarihini araştırıyor. Peki, KPSS geç başvuru tarihi ne zaman? 2022 KPSS geç başvuru ücreti ne kadar? KPSS geç başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

KPSS geç başvuru tarihi ne zaman? 2022 KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?

2022 KPSS lisans başvuruları 24 Mayıs – 06 Haziran tarihleri aralığında alındı. KPSS Lisans başvuru sürecini kaçıran adaylar, KPSS’nin geç başvuru tarihini araştırıyor. Peki, KPSS geç başvuru tarihi ne zaman? 2022 KPSS geç başvuru ücreti ne kadar? KPSS geç başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

2022 KPSS LİSANS GEÇ BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

KPSS geç başvuruları 15 Haziran ve 16 Haziran tarihlerinde yapılacak.

2022 KPSS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri Oturumu (Her Bir Oturum İçin) 115,00 TL, KPSS Alan Bilgisi Sınavları (Her Bir Oturum İçin) 80,00 TL, ÖABT (Her Bir ÖABT Alanı İçin) 115,00 TL olmuştu.

Geç Başvuru Günlerinde yapılan başvurularda sınav ücreti, %50 artırımlı olarak 15-16 Haziran 2022 tarihlerinde ödenir.

KPSS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sınava başvurmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek.

KPSS BAŞVURU ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILIR?

Haberin Devamı

Sınav ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecek.