Gazete Vatan Logo

KPSS alan sınavı ne zaman, saat kaçta? 2022 KPSS Lisans Alan Bilgisi sınav giriş belgesi nasıl alınır?

ÖSYM duyurdu! Bu hafta sonu yapılacak 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Oturumları için bekleyiş devam ediyor. Gözler sınavın yapılacağı güne çevrilirken adaylar, sınav tarihleri ve saatleri ile sınav yerleri hakkındaki detayları araştırıyor. Peki, KPSS alan sınavı ne zaman, saat kaçta? 2022 KPSS Lisans Alan Bilgisi sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte detaylar…

KPSS alan sınavı ne zaman, saat kaçta? 2022 KPSS Lisans Alan Bilgisi sınav giriş belgesi nasıl alınır?

ÖSYM tarafından 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Oturumları hafta sonu yapılacak. 3 oturumda tamamlanacak KPSS alan bilgisi sınavları ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, KPSS alan sınavı ne zaman, saat kaçta? 2022 KPSS Lisans Alan Bilgisi sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte detaylar…

KPSS ALAN SINAVI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) 24 Eylül’de yapılacak. 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu’na (İşletme, Muhasebe, İstatistik) ise 25 Eylül’de yapılacak.

24 Eylül’de yapılacak 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Aynı gün yapılacak olan 2. Oturumda ise adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

25 Eylül’de uygulanacak 3. oturumda ise adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

Haberin Devamı

KPSS SINAV YERLERİ NEREDEN ÖĞRENİLİR? 

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler.

2022 KPSS LİSANS ALAN BİLGİSİ SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYIN