Gazete Vatan Logo

İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB bursu ne kadar, ne zaman hesaplara yatacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) üniversite öğrencilerine verdiği “Genç Üniversiteli” bursu için başvurular sona erdi. Gözler İBB tarafından açıklanacak burs sonuçlarına çevrilirken, İBB burs miktarı ve hesaplara yatırılacağı tarih araştırılıyor. Peki, İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB bursu ne kadar, ne zaman hesaplara yatacak? İşte 2022 İBB bursları ile ilgili merak edilenler…

İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB bursu ne kadar, ne zaman hesaplara yatacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuruları sona erdi. Her yıl üniversite öğrencilerine düzenli olarak verilen İBB bursları için gözler sonuçlara çevrilirken, sonuçlar, burs miktarı ve ödemelerin ne zamanh yapılacağı ise merak edilen konular arasında geliyor.

İBB BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İBB Genç Üniversiteli bursu sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz duyurulmadı. Değerlendirme, evrak inceleme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuçlar duyurulacak.

İBB BURS MİKTARI NE KADAR?

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu yıl 75 bin üniversiteliye 4.500 TL destek sağlayacakları açıklamıştı. İBB burs ödemesi 1.500 TL + 1.500 TL + 1.500 TL olmak üzere 3 taksit halinde ödeme yapılacak.

İBB BURSU NE ZAMAN YATACAK?

Başvuruları kabul edilen öğrenciler, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından SMS ile bilgilendirilecek.