Gazete Vatan Logo

Gözler MEB’te! AÖL sonuçları açıklandı mı, Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı!

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem online sınav sonuçları için araştırmalar yoğunlaştı. Öğrenciler arama motorlarına ve MEB duyuru sayfasına yönlenerek AÖL sınavı sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Başvuru şartlarını taşımadığı hâlde sınava girmek, öğrencinin yerine başkasının sınava girmek ya da öğrencinin başkası adına soruları cevaplamak sınavın iptal olmasına neden olacak. İşte AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı…

Gözler MEB’te! AÖL sonuçları açıklandı mı, Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı!

AÖL sınav sonuçları sorgulama süreci 9 Aralık’ta uygulanan 1. Dönem Açık Öğretim Lisesi sınavlarının sona ermesinden beri gündemde. AÖL sınavlarından alınacak puan merak ediliyor. MEB, sınavın uygulanmasına ilişkin itirazları 25 Aralık tarihine kadar aldı. Değerlendirme işlemleri 100 puan üzerinden yapılacak. Açık Öğretim Lisesi sınav sonucu sorgulama işlemleri AÖK Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları mail veya posta yoluyla bildirilmeyecek. Sınav sonuç ekranında adayların 1. dönem sınavlarına ilişkin doğru ve yanlış cevap sayısı paylaşılmayacak. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AÖL sonuçları açıklandı mı?

AÖL SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları açıklanmadı. MEB AÖL sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi de henüz açıklanmadı.

AÖL SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖL SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Açık Öğretim Lisesi sınav sonucu sorgulama işlemleri AÖK Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları T.C. kimlik numarası/kullanıcı adı ve şifre ile birlikte sorgulanabilecek. Sınav sonuç ekranında adayların 1. dönem sınavlarına ilişkin doğru ve yanlış cevap sayısı paylaşılmayacak. Sınav sonuçları mail veya posta yoluyla bildirilmeyecek.

Haberin Devamı