Gazete Vatan Logo

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? 2022 ATA AÖF sınav takvimi ve telafi sınavı tarihi!

ATA AÖF bütünleme telafi sınavları ne zaman? ATA AÖF sınav tarihleri ve sınav takvimi 2022 araştırması başladı. Eğitimine ATA AÖF üzerinden açıktan devam eden öğrenciler ATA AÖF bütünleme sınav tarihlerini sorguluyor. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından yayınlanan duyuruda ATA AÖF Bütünleme Sınavı tarihi belli oldu. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? 2022 ATA AÖF sınav takvimi

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? 2022 ATA AÖF sınav takvimi ve telafi sınavı tarihi!

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? ATA AÖF bütünleme telafi sınavları sınavda istediği puanı alamayanlar tarafından araştırılıyor. Atatürk Üniversite Açıköğretim Fakültesi güz dönemi bütünleme sınavının Şubat ayında gerçekleşecek. Eakültenin resmi adresinden yapılan duyuruda "Giriş belgenizi almak için https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden sorgulama yapılacağı bildirildi. İşte 2022 ATA AÖF sınav takvimi ve telafi sınavı tarihi!

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI TARİHLERİ

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından yayınlanan duyuruda ATA AÖF Bütünleme Sınavı tarihleri 05-06 Şubat 2022 olarak açıklandı.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVLARI SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU!

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek olan bütünleme sınavının giriş belgeleri yayımlandı. Fakültenin resmi adresinden yapılan duyuruda "Giriş belgenizi almak için https://obs.atauni.edu.tr/ adresini ziyaret ediniz. Bütünleme sınav giriş belgenizi aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın "Sınav İşlemleri" katından da alabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı