Gazete Vatan Logo

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, AÖF bütünleme var mı?

AÖF öğrencileri merakla AÖF sınav sonuçlarını bekliyor. 8-9 Ocak Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları tamamlandı, şimdi gözler Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak açıklama çevrildi. 2021 yılında yapılan sınavların sonuçları bir hafta içinde açıklanmıştı. Öğrenciler AÖF sınav sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt ararken, AÖF bütünleme sınavı ne zaman sorusunun da yanıtını sorguluyor. Peki, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, AÖF bütünleme var mı?

 

AÖF sınav sonuçları için heyecan dorukta. Eğitimini açıktan devam ettiren öğrenciler geçen hafta sınavlarını oldu şimdi de AÖF sonuçları açıklandı mı, sorusuna yanıt arıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi değerlendirme sonrası sonuçları duyuracak. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim Fakültesi AÖF final sınav sonuçları hakkında merak edilenler…

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF final sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Sınav sonuçlarının iki ila üç hafta içinde ilan edilmesi tahmin ediliyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN SORGULANACAK?

AÖF güz dönemi final sonuçları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden öğrenilecek.

AÖF SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINIF GEÇME SİSTEMİ VE NOTLARI

Öğrencilere bir yarı yılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması fakülte tarafından yapılır. Öğrenciler fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 krediyi geçmemek üzere üst yarı yıldan ders seçebilir. (ilk yıl hariç)

Haberin Devamı

Lisansta birinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 5. ve 7. yarı yıllardan,

İkinci yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 6. ve 8 yarı yıllardan DERS ALAMAZ.

Üçüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 7. yarı yıldan,

Dördüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 8. yarı yıldan ders ALAMAZ.

Başarı notu alt sınır değeri 35'tir. Başarı notu alt sınıfın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

AÖF BÜTÜNLEME VAR MI?

Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 08.01.2014/1.1 no'lu "Açıköğretim Programlarında bütünleme sınavı yapılıp yapılmayacağının Anadolu Üniversitesi Senatosunca kararlaştırılmasına oy çokluğu ile karar verildi." yazısına istinaden Üniversitemiz Senatosunun 11.07.2012 tarih ve 8/2 sayılı "Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için Açıköğretim Dönemlik-Kredili sistemde Bütünleme Sınavının mümkün olamayacağı" kararının aynen uygulanmasına 14.08.2014 tarih ve 6 sayılı Anadolu Üniversitesi Senatosunca karar verilmiştir. Bu nedenle 2012-2013 öğretim yılından itibaren açıköğretim sistemi ile öğretim yapılan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde bütünleme sınavı uygulanmamaktadır.

Haberin Devamı