Gazete Vatan Logo

İnternetten tanıştığı kadına defalarca tecavüz etti

İnternetten tanıştığı kadını karavan kampına götürüp defalarca tecavüz etti. Kadının çocuğunu da öldürme tehdidinde bulunan adam hapse atıldı.

İngiltere'de meydana gelen olayda, 34 yaşındaki David Jeans internette bir arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı kadınla buluştu. Kendini kanser hastası olarak tanıtıp kadının sempatisini kazanan Jeans'in asıl yüzü 2 hafta sonra çıktı.

Çift birlikte yaşamaya başladıktan sonra Jeans'in kıskançlığı ortaya çıktı ve kadının bir başkasıyla görüştüğünü iddia etti. Kıskanç adam, kadın evden çıktığında kendisine fotoğraf göndermesini bile istedi.

Ocak ayında tanışan çift, Mart ayında ayrıldı. 28 yaşındaki kadın kıskançlık krizlerine daya fazla dayanamayıp evi terk etti. David Jeans kadını, telefon, mesaj ve Facebook üzerinden taciz etmeye devam etti, 6 gün içinde 167 kez aradı.

Nisan ayında adamla isteksizce buluşan kadın, 160 kilometre ötedeki karavan kampına götürüldü. Kadına çocuğunu bir daha göremeyeceği tehditleri söyleyen Jeans, karavan kampında kadına tecavüz etti.

Gece boyunca karavanda tutulan kadın, sabah tekrar tecavüze uğradı. Jeans, kadına boğazını keseceğini ve çocuğuyla birlikte evini yakacağını söyledi.

David Jeans, karavan parkında ayrılınca kadın karavandan kaçmayı başardı. Kadının yardımına parkta bulunan bir polis ve bir hemşire koştu.

Yakalanan tecavüzcü, mahkemede iddiaları reddetti ve kadınla romantik bir tatile çıktıklarını ileri sürdü. 167 kez telefonla aramasına ise telefonun otomatik arama fonksiyonunun bozulduğu bahanesini söyleyen David Jeans, jüriyi ikna edemedi.

Acımasız saldırgan 8 yıl hapis cezası aldı.

Haberin Devamı