Gazete Vatan Logo

Efsanevi güreşçiye rekor tazminat

En yakın arkadaşının eşiyle ilişkiye giren dünyaca ünlü Amerikan güreşçisi Hulk Hogan, görüntüleri yayınlayan internet sitesinden 115 milyon dolar tazminat alacak

Efsanevi güreşçiye rekor tazminat

Dedikodu sitesi Gawker ile ‘seks kaseti’ nedeniyle mahkemelik olan ABD’li profesyonel güreşçi ve aktör Hulk Hogan, 115 milyon dolar tazminat kazandı.

Ünlü güreşçi, söz konusu dedikodu sitesini 2012 yılında seks kasetini yayınladığı için dava etmişti. Gawker’ın yayınladığı görüntülerde Hogan’ın en yakın arkadaşı radyocu Bubba’nın eşi Heather Clem ile cinsel ilişkiye girdiği görünüyordu. Mahkemede maddi ve manevi kayba uğradığını belirterek 100 milyon dolar tazminat isteyen Hogan’a, 115 milyon dolar tazminat kararı çıktı. Ödenecek miktarın 60 milyon doları manevi, 55 milyon doları ise maddi zararlar olduğu vurgulandı. Gawker dedikodu sitesi ise kararı temize götüreceğini açıkladı. Beklediğinin çok üstünde tazminat kazanan Hogan avukatına sarılarak ağladı. 2007’de çekildiği belirtilen 3 seks kasetinden ilkinin 40 dakika sürdüğü, diğerlerinin ise iki ya da üç dakika arasında olduğu belirtiliyor.