Gazete Vatan Logo

5 yaşındayken fuhuşa zorlanan erkek çocuğu

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Jerome Elam, çocukkluğunda yaşadığı tecavüz ve korkunç muameleyi anlattı. Bir televizyon programına katılan Elam, 5 yaşındayken ailesinin bir üyesini zorlamasıyla bölge toplumunun ileri gelenlerinin pedofili sapkınlıklarına nasıl alet olduğunu anlattı.

5 yaşındayken fuhuşa zorlanan erkek çocuğu

1970'lerde, satıcısı tarafından 7 yıl boyunca tutsak tutulduğunu anlatan Elam, çocuk pornosuna zorlandığını ve uyuşturucu kullandırıldığını anlattı. Jerome Elam satıcılarının müşterilerinin kendisine dövdüğünü, boğduğunu ve tecavüz ettiğini; bu hayattan kaçmaya çalıştığında ise kendisini çok şiddetli bir şekilde cezalandırdıklarını ifade etti.

Programda konuşan Elam, kendisinin 'karanlık tarafı' olan doktorlara ve avukatlara satıldığını anlattı. Kendisini okuldan çıkaran akrabasının otellerde, karavanlarda, dükkanlarda, müşteriler nerede isterse oraya götürdüğünü ve orada cinsel tacize uğradığını söyledi.

Kendisine tacizde bulunan kişilerin normal insanlar olduğunu anlatan Elam, tüm çocukların müşterilere satılmadan önce pedofili zincirinin tüm satıcıları tarafından dövüldüğünü ve tecavüze uğradığını anlattı.

Bir kaç kere kaçmaya çalıştığını anlatan Elam, bir keresinde bir doktora kendisine neler yapıldığını anlatmaya çalıştığı için dövüldüğünü ve 3 kaburgasının kırıldığı belirtti.

Çocuk taciziyle mücadele eden uzmanlara göre, bir satıcı bir çocuktan yılda 200 bin dolar gelir elde edebilir. Satıcıların kontrolünde genellikle en fazla 6 çocuk olduğu belirtiliyor.

Jerome elam, hikayesini seks trafiğine maruz kalan kişileri umut vermek ve onların yeni bir hayata başlayabilecekleri konusunda cesaretlendirmek için paylaştığını söyledi.

Haberin Devamı