Gazete Vatan Logo

TÜBİTAK 35 personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK iş ilanları

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bünyesinde 35 personel kişi istihdam edilecek. TÜBİTAK bünyesinde yer alan birimlere uzman, uzman yardımcısı ve araştırmacı pozisyonlarında personel alınacak. Peki, TÜBİTAK'a iş başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK iş ilanları ve başvuru şartları...

TÜBİTAK 35 personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK iş ilanları

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bünyesinde yer alan birimlere 35 personel alıyor. Ankara, Gebze ve Antalya'da istihdam edilecek personel ilanları yayınlandı. Peki, TÜBİTAK'a iş başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK iş ilanları ve başvuru şartları...

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Bilim ve Toplum Başkanlığı (BİTO), Marmara Araştırma Merkezi (MAM), Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ve TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi birimlerine 35 personel alıyor. Başvurular TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılacak.

TÜBİTAK BİTO PERSONEL ALIMI

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı (BİTO) bünyesinde görev yapmak üzere 25 personel alınacak. Konuya ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, farklı meslek gruplarından 25 kişinin kurumda istihdamı sağlanacak.

TÜBİTAK MAM PERSONEL ALIMI

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine (MAM) Bağlı İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcılığı bünyesinde görev yapmak üzere personel alınacak. Son başvuru tarihi ise 6 Temmuz.

Haberin Devamı

TÜBİTAK BİLGEM PERSONEL ALIMI

BİLGEM Stratejik Planlama ve Kalite Yönetimi bünyesinde Kocaeli'de istihdam edilecek 5 uzman/uzman yardımcısı için 22 Haziran'a kadar TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi'nden müracaatta bulunulabilecek.

Kalite Politikaları geliştirecek ve bunu ISO 9001, AQAP 2110, AQAP 2210 ve CMMI Standartlarını karşılayan Entegre Kalite Yönetim Sistemine etkin olarak uyarlayabilecek; yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemleri çalışmalarında görev alacak, kurumsal performans hedeflerinin takibini ve raporlamasını yapacak, iç ve dış KYS denetimlerinde yer alacak, kurum süreçlerinin sürekli iyileştirilerek idamesini sağlayacak personel (Kalite Yönetim Sistemleri Personeli) istihdam edilecek.

TÜBİTAK ULUSAL GÖZLEMEVİ ARAŞTIRMACI ALIMI

TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi bünyesinde isthdam edilmek üzere personel alınacak. Yayınlanan ilana göre gözlemevi bina ve tesislerinde bulunan teleskoplar ile diğer mekanik sistemlerin elektromekanik kontrol, bakım ve onarım faaliyetlerinde görev alacak personel istihdam edilecek.

Haberin Devamı

TÜM TÜBİTAK İLANLARI İÇİN TIKLAYIN