Gazete Vatan Logo

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı ne zaman? 1200 personel alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, hangi branşlarda alım yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci 1200 sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı ne zaman? 1200 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı? Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı hangi branşlarda yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı ne zaman? 1200 personel alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, hangi branşlarda alım yapılacak?

Bakan Kirişci "Bakanlığımızın taşra teşkilatı birimlerinde görev yapmak üzere 2022 yılı içerisinde çeşitli branşlarda bin 200 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğiz." İfadelerini kullandı. Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler?

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler?

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde Orman Genel Müdürlüğü, Köy İşleri Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri gibi önemli kurumlar barındırıyor. Bu kurumlara uzun zamandır personel alımı bekleniyordu. Beklenen alım için çok bir zaman kaldığı bugün belli oldu. Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi bugün bütçe görüşmeleri sırasında 1200 personel alımı yapacaklarını ve ilanın gelmesi için sürecin devam ettiğini aktardı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "Bakanlığımızın taşra teşkilatı birimlerinde görev yapmak üzere 2022 yılı içerisinde çeşitli branşlarda 1200 sözleşmeli personel alımı yapacağız" dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımlarının hangi branşta olacağı ve başvuruların ne zaman başlayacağı, alım şartlarının neler olacağı bakanlık tarafından henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı