Gazete Vatan Logo

AFAD sonuçları açıklandı mı, AFAD 1749 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşe alım kariyer kapısı ile sonuç sorgulama!

AFAD sonuçları ne zaman açıklanır, AFAD başvuru sonuçları açıklandı mı? AFAD 1749 personel alımı sonuçları merakla takip ediliyor. AFAD söz konusu sonuçlara ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar…

AFAD sonuçları açıklandı mı, AFAD 1749 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşe alım kariyer kapısı ile sonuç sorgulama!

AFAD sonuçları açıklandı mı? AFAD 1749 personel alımı sonuçları aramaları merakla devam ediyor. AFAD yaptığı açıklamada “Başkanlığımız taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” çerçevesinde, sözleşmeli personel alımına yönelik süresi içinde yapılan başvurular belgelerin eksik olup olmadığı ve adayların belirlenen şartları taşıyıp taşımadıkları bakımından incelenmiş, her il için belirtilen sayı ve öğrenim durumuna yönelik ayrı ayrı olmak üzere, ilan edilen boş pozisyon sayısının 5 (beş) katı aday KPSS puan sıralaması Adaylar kesin olmayan başvuru sonuçlarına ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden 06.01.2022 Perşembe günü saat 10:00’dan itibaren görüntüleyebilecektir.” Dedi.

AFAD SONUÇLARI AÇIKLANDI

Adaylar kesin olmayan başvuru sonuçlarını (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden 06.01.2022 Perşembe günü saat 10:00’dan itibaren görüntüleyebilecektir.”

Haberin Devamı

Sınav başvurusu ile ilgili itirazlar 06.01.2022 Perşembe gününden itibaren 7 (yedi) iş günü içinde (14.01.2022 Cuma günü saat 18:00’a kadar) dilekçe ile şahsen veya posta yoluyla Başkanlığa yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup posta dışındaki başvurular (e-posta, faks, vb.) kabul edilmeyecektir. İtiraz üzerine yapılan inceleme sonucu ilgililere yazılı olarak bildirilecektir. Süresi içinde yapılmayan itirazlar işleme alınmayacaktır. (14.01.2022 Cuma günü saat 18:00’a kadar Başkanlığımıza ulaşmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır)

Giriş (sözlü) sınavına girmeye hak kazanan adaylara ait günlük katılım listeleri, sınav yerleri, sınav tarihleri ve ilgili diğer bilgiler, itiraz sürecinin tamamlanmasını müteakip, Başkanlığımız www.afad.gov.tr adresli internet sitesi “Duyurular” bölümünde ve Kariyer Kapısında ilan edilecektir. Resmi internet adresi üzerinden yapılan duyurular tebligat hükmündedir. İlgili adaylara ayrıca yazı ile bildirimde bulunulmayacak olup, söz konusu duyuruların takip edilmemesi nedeniyle oluşabilecek hak kayıplarından adayların kendileri sorumlu olacaktır.

Haberin Devamı

AFAD BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI