Gazete Vatan Logo

GSB banka promosyonu ne oldu, ne kadar? GSB promosyon güncellemesi yapıldı mı? GSB banka promosyonu 2022 ne zaman verilecek?

GSB banka promosyonu için yapılan aramalar devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı çalışanları şubat ayında yapılan Promosyon sözleşmesinin güncellenmesini istiyor. Peki, GSB promosyon güncellemesi yapıldı mı? GSB banka promosyonu ne oldu, ne kadar?

GSB banka promosyonu ne oldu, ne kadar? GSB promosyon güncellemesi yapıldı mı? GSB banka promosyonu 2022 ne zaman verilecek?

Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde maaş promosyon sözleşmesini güncellemiş ve 27 bin TL'lik bir anlaşmaya imza atmıştı. Sosyal Güvenlik Kurumu da güncellemeye gitmiş ve 22 bin TL'lik bir anlaşmaya varılmıştı. Bakanlık çalışanları, bu rakamın en az 30 bin TL'ye çıkarılmasını talep ediyor. Peki, GSB banka promosyonu ne oldu, ne kadar? GSB promosyon güncellemesi yapıldı mı?

GSB promosyon güncellemesi yapıldı mı, ne oldu?

GSB promosyon güncellemesi yapıldığına dair resmi bir açıklama gelmedi.

Ziraat Bankası tarafından 3 yıl için 18 bin lira nakit, tek seferde bin lira kredi kartı ve banka kartına puan olarak yatırılması teklif edildiği, teklifin düşük bulunarak reddedildiği iddia edilse de konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.