Gazete Vatan Logo

Görevde yükselme sınavı 2020 – Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman?

Görevde yükselme sınavı 2020 ne zaman, sorusu yakından takip ediliyordu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklama yaptı ve görevde yükselme sınavının ne zaman yapılacağını paylaştı. Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı açıklaması…

Görevde yükselme sınavı 2020 – Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman?

Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? sorusu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından cevaplandı. Bakan Gül, 'Görevde Yükselme Sınavı'nın tarihini açıkladı. Adalet Bakanı Gül, "Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının tarihini, 5 Eylül 2020 olarak belirledik. Detaylı bilgilendirmeyi ilerleyen günlerde yapacağız" dedi.

ADALET BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının 5 Eylül'de yapılacağını bildirdi.

Gül, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Değerli çalışma arkadaşlarıma iyi bir haber vermek istiyorum. Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının tarihini 5 Eylül 2020 olarak belirledik. Detaylı bilgilendirmeyi ilerleyen günlerde yapacağız. Sınava girecek olanlara şimdiden başarılar dilerim." ifadesini kullandı.

Değerli çalışma arkadaşlarıma iyi bir haber vermek istiyorum. Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının tarihini, 5 Eylül 2020 olarak belirledik.

Detaylı bilgilendirmeyi ilerleyen günlerde yapacağız. Sınava girecek olanlara şimdiden başarılar dilerim.

Haberin Devamı