Gazete Vatan Logo

Sözleşmeli doktor alımı yapılacak mı? Sözleşmeli doktor maaşları ve özlük hakları neler olacak?

Sözleşmeli doktor uygulaması başlıyor! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu! Sözleşmeli doktorlar ilçelerden başlayarak yaygınlaştırılacak. Maaşları ve özlük hakları yüksek olacak. Peki, Sözleşmeli doktor alımı yapılacak mı? Sözleşmeli doktor maaşları ve özlük hakları neler olacak? İşte detaylar…

Sözleşmeli doktor alımı yapılacak mı? Sözleşmeli doktor maaşları ve özlük hakları neler olacak?

Sözleşmeli doktor uygulaması başlıyor! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu! Sözleşmeli doktor kadrolarına alım yapılacak ve ilçelerden başlanarak yaygınlaştırılacak. Peki, Sözleşmeli doktor alımı yapılacak mı? Sözleşmeli doktor maaşları ve özlük hakları neler olacak? İşte detaylar…

SÖZLEŞMELİ DOKTOR ALIMI YAPILACAK MI?

Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sözleşmeli kadronun ilçelerden başlayarak yaygınlaştırılacağını ve sözleşmeli doktorların daha yüksek özlük haklarına sahip olacağını kaydetti.

SÖZLEŞMELİ DOKTOR MAAŞLARI VE ÖZLÜK HAKLARI NELER OLACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gelecek günlerde, ilçelerden başlayarak, sözleşmeli kadronun yaygınlaştırılacağını belirterek, "Yeni uygulamada sözleşmeli doktorlar daha yüksek özlük haklarına sahip olacak" dedi.

Bakan Koca, "Beyaz Reform" etiketiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki günlerde, ilçelerimizden başlayarak, sözleşmeli kadro yaygınlaştırılacak. Yeni uygulamada sözleşmeli doktorlar daha yüksek özlük haklarına sahip olacak."

Haberin Devamı