Gazete Vatan Logo

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak. Bakan duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı bir televizyon programında 6 bin personel alacaklarının müjdesini verdi. Bakan Yanık, “Bakanlığımıza 6 bin personel için pozisyon ihdasımız gerçekleşti. Bakanlığımızda bir kerede en büyük personel istihdamı olacak.” dedi. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman? Bakan Derya Yanık’ın açıklamaları!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı için harekete geçti. Bakanlık, 1.500ü ASDEPli olmak üzere, meslek uzmanı, avukat bakım personeli, idari personel sosyal çalışması, çocuk gelişimci, psikolog, sosyolog gibi kadrolarda toplam 6 bin personel alımı gerçekleştirecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı bir televizyon programında “Bakanlığımızda bir kerede en büyük personel istihdamı olacak.” Açıklamasında bulundu. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman? Bakan Derya Yanık’ın açıklamaları…

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:
“Kadro ihtiyacımızı önemli ölçüde karşılayacak bir talebe cevap verdiler. 6 bin personelin 1500’ü ASDEPli olacak daha önce söz verdiğimiz gibi. Geriye kalan 4500 personel de meslek uzmanı avukat bakım personeli, idari personel sosyal çalışması, çocuk gelişimci, psikolog, sosyolog gibi meslek personeli arkadaşlarımız olacak.”

Haberin Devamı

EN BÜYÜK PERSONEL İSTİHDAMI OLACAK!

Bakan Yanık, “Bakanlığımıza 6 bin personel için pozisyon ihdasımız gerçekleşti. Bakanlığımızda bir kerede en büyük personel istihdamı olacak. Öncelikle Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Kadro ihtiyacımızı önemli ölçüde karşılayacak bir talebe cevap verdiler.
6 bin personelin 1500ü ASDEPli olacak daha önce söz verdiğimiz gibi. Geriye kalan 4500 personel de meslek uzmanı avukat bakım personeli, idari personel sosyal çalışması, çocuk gelişimci, psikolog, sosyolog gibi meslek personeli arkadaşlarımız olacak. Süreç başladı. 2022nin ilk çeyreğinde çalışma arkadaşlarımızla başlamayı ümit ediyoruz. 6 bin yeni çalışma arkadaşımızı büyük bir heyecanla bekliyoruz.” diye konuştu.