Bakan Derya Yanık: Depremin ardından 81 ildeki psikososyal destek çalışmalarının takibi için eylem planı hazırladık
Bakan Derya Yanık: Depremin ardından 81 ildeki psikososyal destek çalışmalarının takibi için eylem planı hazırladık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından hem 11 ilde hem de tahliyelerin gerçekleştiği 70 ilde yürütülen psikososyal destek çalışmalarının takibi için Psikososyal Destek Eylem Planı hazırladıklarını açıkladı.
14.03.2023 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak. Bakan duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı bir televizyon programında 6 bin personel alacaklarının müjdesini verdi. Bakan Yanık, “Bakanlığımıza 6 bin personel için pozisyon ihdasımız gerçekleşti. Bakanlığımızda bir kerede en büyük personel istihdamı olacak.” dedi. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman? Bakan Derya Yanık’ın açıklamaları!
26.11.2021 Çalışan Hakları
Paralar hesaplara yatıyor! Bakan duyurdu! Eylül ayında...
Paralar hesaplara yatıyor! Bakan duyurdu! Eylül ayında... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Eylül ayına ilişkin Şartlı Eğitim ve Şartlı Sağlık Yardımları, Çoklu Doğum Yardımı ve Kronik Hastalık Yardım Programı kapsamında ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 179 milyon TL ödeme yapıyoruz” dedi.
27.09.2021 Ekonomi
Bakan duyurdu! Yangın bölgelerine 13 milyon TL ek kaynak daha...
Bakan duyurdu! Yangın bölgelerine 13 milyon TL ek kaynak daha... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yangının devam ettiği Antalya ile Muğla'ya 13 milyon TL ek kaynak göndereceklerini açıkladı.
2.08.2021 Ekonomi