Gazete Vatan Logo

Sony, yeni nesil tableti için güncelleme dağıtımına başladı

Ocak ayında resmiyet kazanan Xperia Tablet Z, Android 4.2.2 güncellemesi ile kapsamlı yeniliklere kavuşuyor.

Sony, yeni nesil tableti için güncelleme dağıtımına başladı

Sony’nin ocak ayında tüketicilere sunduğu ve Xperia Z ile benzer detaylar sergileyen şık tasarıma sahip modeli Xperia Tablet Z için Android 4.2.2 güncellemesini resmen başlattı. Kısa süre önce ülkemizde de satışa sunulan tablet, hatırlanacağı üzere LTE ve Wi-Fi olmak üzere iki farklı versiyonda satışa sunulmuştu. Android 4.2.2 güncellemesi ise ilk olarak LTE versiyonuna sunuluyor. Ülkemizde satışta olan Wi-Fi versiyonu içinse güncellemenin kısa süre içerisinde dağıtılacağı ifade ediliyor.

Xperia Z/ZL/ZR modelleri için dağıtıma sunulan Android 4.2.2 güncellemesi ile aynı yapı numarasında olan güncellemenin dağıtımı OTA (şebeke üzerinde) ve Sony’nin resmi yardımcı uygulaması PC Companion üzerinden gerçekleştiriliyor. Güncelleme kapsamında daha hızlı arayüz geçişlere kavuşan tablette performans artışının da sağlandığı bildiriliyor.

Android 4.2’nin yenilikleri arasında yer alan Daydream ekran uygulaması, hızlı ayarlar menüsü ve kilit ekrana widget desteği de yine güncellemenin getirdiği yenilikler arasında.

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - Sony, yeni nesil tableti için güncelleme dağıtımına başladı