Gazete Vatan Logo

Küresel savunma sanayinde gözler Türkiye’de...

Savunma sanayinin kalbi Paris'te atıyor. Türkiye'den de savunma sanayi ürünleri fuarda yerini aldı. OYAK’ın stratejik hamlesiyle Türkiye'nin zırh çeliği dahil tüm yüksek mukavemetli çelik ihtiyacını, dış kaynaklara gerek kalmadan karşılayabilen Miilux OY da zırh komponent ürünlerinin de tanıtımını ilk kez küresel arenada gerçekleştiriyor.

Küresel savunma sanayinde gözler Türkiye’de...

EuroSatory Savunma Sanayi Fuarı başladı. Kara, hava savunma ve güvenlik sektörlerine yönelik düzenlenen uluslararası ticaret fuarına Manisa’da ürettiği, savunma ve güvenlik sektöründe kullanılan protection ürünleriyle katılan şirket zırh komponent ürünlerinin de tanıtımını ilk kez küresel arenada gerçekleştiriyor.

Hedef bölgesel zırh çeliği tedarikçisi olmak

Fuar ile birlikte yeni satış fırsatları, tanıtım ve küresel pazar için araştırma imkanları, yetkin firmalar ile iş birlikleri gibi konuları değerlendireceklerini söyleyen şirketin Türkiye Genel Müdürü Yavuz Yeldan, “ İhracata yönelik faaliyetlerimiz hız kesmiyor. İlk aşamada aşınmaya dayanıklı çelik ürün grubumuzun ihracat pazarındaki payını arttırmayı planlıyoruz. Önümüzdeki dönemde, pazarın talebine yönelik olarak, Manisa fabrikamızın yıllık üretim kapasitesini 2 katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.