Gazete Vatan Logo

HTC güncelleme desteğini bitirdi!

Tayvanlı üretici One X ve One X+ için güncelleme desteğinin sona erdiğini açıkladı.

HTC güncelleme desteğini bitirdi!

HTC halihazırda 2013 yılı üst sınıf telefonları için Android 4.4 güncellemesinin dağıtımını başlatmış durumda. İlk olarak HTC One''ın Amerika''da satışa sunulan SIM kilitsiz ve geliştirici sürümü için yayınlanan güncelleme kısa süre içerisinde telefonun uluslararası versiyonu için de başlayacak.

HTC''yi 2012 yılında üst seviye akıllı telefon kategorisinde temsil eden One X ve One X+ modellerinin bundan sonraki süreçte resmi kanallar yoluyla güncelleme desteği alıp almayacağı konusu ise netliğe kavuştu. HTC Danimarka ve HTC İngiltere resmi Twitter hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalarla söz konusu iki telefon için de resmi güncelleme desteğinin sona erdiğini açıkladı. Her iki telefonda bundan sonraki süreçte mevcut sürümler olan Android 4.4.2 ve Sense 5 ile yola devam edecek.

Tegra 3 işlemcisinden güç alan telefonların Qualcomm işlemcili versiyonları için de güncelleme desteği sağlanmayacak. One S sonrası kullanıcılardan yoğun eleştiri alan HTC, One X ve One X+ kullanıcılarından da benzer eleştirileri alması bekleniyor.

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - HTC güncelleme desteğini bitirdi!

Galaxy S3 Türkiye kullanıcılarına Android 4.3 bu tarihte geliyor!