One X

One X

Son dakika One X haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan One X ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını One X haber sayfamızda bulabilirsiniz.

One X

haberleri sayfasında son dakika yaşanan one x gelişmeleri de dahil olmak üzere 959 one x haberi bulunmuştur. Tüm one x haberleri aşağıda listelenmiştir.
Xbox One'dan 4 kat hızlı: Xbox Project Scarlett
Xbox One'dan 4 kat hızlı: Xbox Project Scarlett Xbox, 2019 E3 Oyun Fuarı'nda yaptığı birbirinden önemli duyurularıyla dikkat çekti. Xbox One X'ten 4 kat daha güçlü olacağı açıklanan yeni jenerasyon Xbox Project Scarlet büyük ses getirdi.
17.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi
Resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi Private Division ve Obsidian Entertainment bugün yaptıkları bir duyuru ile The Outer Worlds oyununun 25 Ekim 2019’dan itibaren Xbox One ailesi (Xbox One X de dahil) PlayStation 4 ve Windows PC’de satışa sunulacağını açıkladı.
11.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Stadia böyle tanıtıldı
Google Stadia böyle tanıtıldı Dünyanın bir numaralı teknoloji markası Google'ın bir süredir yeni bir oyun platformu üzerinde çalıştığı biliniyordu. Şirket, dün gerçekleştirdiği GDC 2019 (Game Developer Conference) kapsamında yeni oyun servisi Stadia'yı dünyaya duyurdu.
20.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Xbox One için flaş yenilik!
Xbox One için flaş yenilik! Microsoft, CD sürücüz bir Xbox One modeli çıkarmayı düşünüyor. Fakat bu yeni konsol, yeni nesil sisteme sahip olmayacak Xbox One ailesinin bir üyesi olacak.
17.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Yeni PlayStation 4 Pro satışa sunuldu
Yeni PlayStation 4 Pro satışa sunuldu Sony'nin popüler oyun konsolu PlayStation 4 Pro, yenilenen tasarımıyla birlikte satışa sunuldu. Yeni cihazın kullanıcılarına sunduğu en büyük özelliklerden biri ise bir önceki jenerasyona göre daha sessiz çalışması olarak gösteriliyor.
9.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Microsoft Türkiye TEKNOFEST'e katılıyor!
Microsoft Türkiye TEKNOFEST'e katılıyor! Microsoft Türkiye, 20-23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde teknoloji meraklılarıyla buluşacak.
19.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Grand Theft Auto V Premium Edition'a yenilikler gelebilir!
Grand Theft Auto V Premium Edition'a yenilikler gelebilir! Grand Theft Auto V (GTA V) dünya çapında 90 milyondan fazla kopya sattı. Yayıncı Rockstar Games, Nisan ayında oyunun "Premium Edition" sürümünün yayınlayacağını duyurdu.
16.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Sınırları zorlayan yarışma
Sınırları zorlayan yarışma Onlarca B-boy’un kozlarını paylaştığı ve dünyanın en iyisinin belirlendiği Red Bull BC One, 2004’ten bugüne fiziğe meydan okuyor. Yarışmanın bu yılki Türkiye ayağı, 2015’te düzenlendiğinde büyük yankı uyandıran Hip Hop Jam İstanbul etkinliğiyle birleşti
7.05.2017 Magazin
Xperia M4 Aqua Android 6.0 güncellemesi onaylandı
Xperia M4 Aqua Android 6.0 güncellemesi onaylandı Xperia M4 Aqua direkt Android 6.0 sürümüne yükseltilecek, ancak telefon sahipleri güncelleme için bir süre daha bekleyecek.
4.02.2016 Bilim ve Teknoloji
HTC'nin yeni telefonu One X9 Avrupa'ya geliyor
HTC'nin yeni telefonu One X9 Avrupa'ya geliyor Şu ana dek sadece Çin'de satışta olan One X9, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde kullanıcılarla buluşuyor.
4.02.2016 Bilim ve Teknoloji
LG'den yepyeni bir dizüstü bilgisayar: LG Gram 15
LG'den yepyeni bir dizüstü bilgisayar: LG Gram 15 LG'nin yeni dizüstü bilgisayarı Gram 15 hafif ve kompakt gövdesiyle dikkat çekiyor.
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Huawei'in yeni nesil pilleri hızlı dolum süresiyle dikkat çekiyor
Huawei'in yeni nesil pilleri hızlı dolum süresiyle dikkat çekiyor Huawei'den süper pil teknoloji geldi. Huawei birkaç dakika içerisinde yarısı dolan piller açıkladı.
14.11.2015 Bilim ve Teknoloji
İşte HTC One X9'un özellikleri
İşte HTC One X9'un özellikleri HTC One X9'un özellikleri onaylandı. Telefonun kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.
14.11.2015 Bilim ve Teknoloji
HTC'nin yeni telefonu sızdırıldı
HTC'nin yeni telefonu sızdırıldı HTC One X9 yeni renk seçenekleri ile sızdırıldı.
12.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Lenovo'dan iddialı bir telefon geliyor: Vibe X3
Lenovo'dan iddialı bir telefon geliyor: Vibe X3 Lenovo iddialı özelliklere sahip Vibe X3'ü 16 Kasım'da duyuracak. Telefonun görüntüsü ve teknik özellik detayları haberimizde...
11.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Çinli firmadan uygun fiyatlı akıllı saat
Çinli firmadan uygun fiyatlı akıllı saat Çin merkezli teknoloji firması Mlais, uygun fiyatlı akıllı saatini duyurdu. Mlais akıllı saat tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.
9.11.2015 Bilim ve Teknoloji
HTC'den üst seviye bir akıllı telefon daha geliyor: One X9
HTC'den üst seviye bir akıllı telefon daha geliyor: One X9 HTC'den üst seviye bir telefon daha geliyor. Tayvanlı şirketin bir sonraki telefon One X9'un ilk bilgileri Çin'den geldi.
7.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Beats''in alımının arkasındaki gerçek!
Beats''in alımının arkasındaki gerçek! Apple''ın Beats Audio''yı almasının nedeni ortaya çıkıyor
20.05.2014 Bilim ve Teknoloji
HTC güncelleme desteğini bitirdi!
HTC güncelleme desteğini bitirdi! Tayvanlı üretici One X ve One X+ için güncelleme desteğinin sona erdiğini açıkladı.
14.01.2014 Bilim ve Teknoloji
HTC güncelleme desteğini bitirdi!
HTC güncelleme desteğini bitirdi! Tayvanlı üretici One X ve One X+ için güncelleme desteğinin sona erdiğini açıkladı.
14.01.2014 Bilim ve Teknoloji
HTC, One modelini daha iddialı bir duruma getiriyor
HTC, One modelini daha iddialı bir duruma getiriyor Elde edilen görüntüler sekiz çekirdekli bir işlemcinin varlığına işaret ediyor
24.09.2013 Bilim ve Teknoloji
HTC yeni bir telefon hazırlığında
HTC yeni bir telefon hazırlığında Sızdırılan fotoğraflar HTC''nin giriş seviyesi bir model hazırladığını gösteriyor.
29.08.2013 Bilim ve Teknoloji
HTC One için bir güncelleme daha!
HTC One için bir güncelleme daha! Tayvanlı üretici amiral gemisi modeli için 31.6MB boyutunda yeni bir güncellemenin dağıtımına başladı.
22.08.2013 Bilim ve Teknoloji
One X için beklenen güncelleme yayımlandı
One X için beklenen güncelleme yayımlandı Android 4.2.2 ve Sense 5 güncellemesi ülkemiz kullanıcılara ulaştı.
19.08.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

One X ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki one x haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.