Gazete Vatan Logo

Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır?

Astroloji pek çok yönüyle bize farklı bakış açıları sunar. Güneş burcu, yükselen burçlar, ay burcu ve hatta belki de gezegensel yerleşimler bunlardan birkaçı. Astrokartografi, gezegenlerin yaşam tarzınıza ve refahınıza dahil etmenin yollarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Ruhunuzu dinlendirecek, kendinizi huzurlu hissedeceğiniz yeni bir yer keşfetmek için burcunuzun özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Peki, Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır? Astrokartografi sembolleri neler? İşte detaylar…

Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır?

Yeni bir yer keşfetmek istiyor, kendinizi bulunduğunuz yere ait hissetmiyor olabilirsiniz. Size neyin iyi geleceğini veya nelerin huzur vereceğini araştırıyor bu konuda farklı girişimlerde bulunuyorsanız gezegenlerin yaşam tarzınına dahil ederek başlayabilirsiniz. Peki, Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır? İşte detaylar…

ASTROKARTOGRAFİ NEDİR?

Astrokartografi, astrolojik haritanızdaki gezegensel enerjilerin dünya genelinde sizi nasıl ve nerede etkilediğinin bir haritasıdır .

ASTROKARTOGRAFİ HARİTASI NEDİR?

Astrokartografi haritası normal bir haritada göreceğiniz koordinatlara, boylam ve enlem çizgilerine benzer işaretler içerir. Astrologlar, bunların hepsinin doğum haritanıza göre konumları bulabileceğiniz belirli gezegenleri, enerjileri ve fırsatları gösterdiğini söylüyor. Bazı astrologlar astrokartografi konusunda özel olarak eğitilir. Belirli türde insanlar, zihniyetler, kariyer fırsatları ve daha fazlasını arıyorsanız, haritanızı astrokartografiye özgü yorumlamalar yapan astrologlardan öğrenebilirsiniz. Astrokartografi, dünya bağlamındaki doğum haritanız olarak adlandırılır. Çizelgeniz tamamen doğumunuzun ayrıntılarıyla (yer, tarih, saat vb.) ve gezegensel etkileşimlerin bir kişi olarak sizi nasıl etkilediğiyle ilgili fikir verir.

Haberin Devamı

ASTROKARTOGRAFİ SEMBOLLERİ NELER?

Bir astrolojik haritadaki her çizgi farklı bir şey ifade eder ve indiği bölgede nasıl hissedeceğiniz konusunda size ayrıntılı bilgi verebilir.

Güneş hattı: Güneşin varlığı göz önüne alındığında, bu çizgiye dokunan her yer, parlayacağınız yerdir. Haritanızda çizginin nereye düştüğüne bağlı olarak kişisel ilişkilerinizde, kariyerinizde, günlük yaşamınızda ve daha pek çok konuda parlama olasılığınız var.

Ay çizgisi: Tipik olarak dişil enerji ve şifa ile ilişkilendirilen ay çizgisinin duygusal dünyanızı temsil ettiğini öğrenebilirsiniz. Ay çizgisinin olduğu yerler, kendinizin daha derin bir parçasıyla bağlantı kurabileceğiniz ve sezgilerinize odaklanabileceğiniz bir yer olarak öne çıkar.

Haberin Devamı

Venüs hattı: Venüs çizgisi, sosyal yaşam, aşk, toplulukla bir bağlantısı olduğu ve varlığınızda olumlu, minnettar bir güç olduğu bilinmektedir. Bu yaratıcı bir alanda çalışıyorsanız önemli etkileri olabileceğinin işaretidir.

Merkür hattı: Merkür çizgisi iletişim ve düşünce ile ilişkilidir. Bu nedenle, yaşam seçimleri üzerinde derin derin düşünmeniz veya yüreğinizden geleni yapmak istiyorsanız bu çizginin değdiği bir yere yönelmek bunu yapmak için en iyi yoldur.

Mars çizgisi: Aksiyon ve seks ile ilgili Mars çizgisi, agresif, çatışmacı bir tarafı ortaya çıkarır. Her şeyde tam hızda ilerlemenizi sağlayacak tutkuyu verecek olan çizgidir.

Jüpiter çizgisi: Jüpiter şans ve bolluk gezegenidir. Jüpiter hattınız daha fazla para, fırsat ve yatırım kazanmak için gidebileceğiniz bir yerdir. Jüpiter çizginizin temas ettiği yerlerde yüksek eğitim ve yatırım yapmak için harika bir seçim olarak tanımlanır

Satürn çizgisi: Astrologlar herhangi bir yer veya diğer gezegen çizgilerinin Satürn çizgisiyle etkileşime girmesi durumunda bunu bir meydan okuma olarak yorumluyorlar. Bu çizgi zorlukların olduğu yeri tanımlar.

Haberin Devamı

Plüton çizgisi: Plüton çizgileri yaşam ve ölüm meseleleriyle temas edebileceğiniz yerlerdir. Temel olarak, bu önemli, dönüşümsel durumlar dizisidir ve oradayken güç veya nüfuz sahibi insanlarla bile ilişki kurabilirsiniz.

Kuzey ve Güney düğüm çizgileri: Haritanızın nasıl okunduğu konusunda kuzey ve güney düğümlerinizin de önemli olduğunu ve bunların gezegenlerin kendisinden ziyade ayın yörüngesine göre dünyanın yörüngesine göre belirlendiğini bilmelisiniz. Kuzey düğümünüz kaderi ve geleceği temsil ederken, güney düğümünüz geçmişi temsil eder.

ASTROKARTOGRAFİ NEREDE YAŞAYACAĞIMA KARAR VERMEYE YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

Astrokartografi çizelgeniz belirli bir yere yakın olmanın size fayda sağlayabileceğini söylüyor diye yarın kalkıp oraya taşınmanıza gerek yok. Eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız, haritanızı kesinlikle bir ilham kaynağı olarak kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı