Gazete Vatan Logo

Yatırımı ‘Bumerang’ ile geri döndürecek!

Dap Yapı, Bumerang Ofis’i satışa sundu

Kağıthane’de Bumerang Ofis’i satışa çıkaran Dap Yapı, “Bedava Ofis” konseptindeki projeyle yatırımın 6-10 yılda geri dönmesini hedefliyor.

Kağıthane Z Ofis’in satışı rekor sürede tamamlanınca hemen bitişiğindeki Bumerang’ı da satışa çıkaran Dap Yapı, “Bedava Ofis” konseptinin devam ettiği projeyle alıcı ve yatırımcısına yatırımın 6-10 yılda geri dönmesini sağlıyor. Faizsiz 30 ay vadeyle satışa sunulan ofis alanlarının metrekare fiyatının emsallerine kıyasla yüzde 50 düşük olduğu belirtiliyor.

Bumerang, A Plus bir ofis özelliğiyle öne çıkıyor. Proje, 12 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip olup, 95 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 80 adet ofis alanı ile 15 adet dükkan var. Tüm ofis katlarında tavandan yere kadar inen panoramik cam cephe, dışta özgün mimariye güçlü bir kimlik kazandırırken, iç mekanlarda aydınlık ve ferah mekanlar sunuyor.

Uçak biletini bile alıyor

Bumerang Ofis, metrobüs hattına, E-5, TEM ve bağlantı yollarına, köprülere birkaç dakikalık mesafede. Tünel sayesinde Kâğıthane-Taksim arası 5 dakikada alınıyor. Merkez resepsiyonu, her katta ayrı sekreterliği ve toplantı odaları, süs havuzları ve özel düzenlenmiş peyzajıyla mükemmel bir çalışma ortamı sunan Bumerang Ofis, konfor ve prestiji bir arada arayan firmaların ilk adresi olmayı hedefliyor.

Bumerang Ofis’te gelen telefonlar, size özel tanımlanan hizmet hattı numarasıyla açılıyor, notlarınız ve postanız alınıyor, günlük randevu akışınız düzenleniyor. Sinema, restoran, uçak bileti rezervasyonunuz sağlanıyor. Yabancı dillere hakim lobi/asistan ekibi, yabancı uyruklu müşterilerinize de hizmet sunuyor. Projede kuaför, market alışverişi, eczane, terzi ve banka gibi ihtiyaçlar da binadan çıkmadan hallediliyor.

Referansı Z Ofis olacak

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projeyle ilgili şunları söyledi: “Bumerang Yasası evrene gönderdiğimiz her şeyin bize eninde sonunda geri geleceğini anlatır. Projemizin ismini belirlerken buradan yola çıktık. Bumerang Ofis’i tercih etmekle paranızın size kazanç olarak geri döneceğini anlatmak istedik. Tüm bunlara, rekor sürede alıcısıyla buluşan ve yüksek prim yapan Z Ofis projemizi referans gösterdik.”

Haberin Devamı