Bumerang Ofis

Bumerang Ofis

Son dakika Bumerang Ofis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bumerang Ofis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bumerang Ofis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bumerang Ofis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bumerang ofis gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 bumerang ofis haberi bulunmuştur. Tüm bumerang ofis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendi kendini ödüyor
Kendi kendini ödüyor DAP Yapı, hemen teslim projelerinde kira garantisinin yanı sıra yüzde 10 indirime ek peşinde yüzde 10 indirim daha sunuyor. Rezidanslar, 8 yıllık kira geliriyle kendi kendini ödeyebiliyor.
27.10.2016 Ekonomi
Dap Yapı'dan bahar kampanyası
Dap Yapı'dan bahar kampanyası DAP Yapı, İstMarina için bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız, 0 faizle, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma imkanı veriyor.
20.04.2015 Arşiv
DAP Yapı MIPIM’i Ziyaret Etti
DAP Yapı MIPIM’i Ziyaret Etti DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM’i ziyaret etti.
11.03.2015 Arşiv
Dap Vadisi açılıyor!
Dap Vadisi açılıyor! DAP Vadisi Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanıyor.
23.12.2014 Arşiv
Dap Vadisi'ne yatırım yapan kazanıyor
Dap Vadisi'ne yatırım yapan kazanıyor DAP Yapı, Çağlayan bölgesindeki iş ve yaşam alanlarını hizmete soktu.
10.11.2014 Arşiv
Avrupa’da 15 ödül kazanan projelerde satışlar sürüyor!
Avrupa’da 15 ödül kazanan projelerde satışlar sürüyor! DAP Yapı, Kartal’daki İstMarina, Çağlayan’daki Ofis Vadisi ve Vazo, Burgu ve Tango Kuleler gibi 8 farklı projeyle katıldığı European Property Awards’tan 15 ödül ile döndü.
8.11.2014 Ekonomi
Dap Vadisi hayata geçti!
Dap Vadisi hayata geçti! DAP Yapı, hayata geçirdiği iş ve yaşam alanı projesi ile Çağlayan Bölgesi’ndeki Kentsel Dönüşümün gelişimine “imza attı.
23.10.2014 Arşiv
Yatırımı ‘Bumerang’ ile geri döndürecek!
Yatırımı ‘Bumerang’ ile geri döndürecek! Dap Yapı, Bumerang Ofis’i satışa sundu
20.05.2013 Arşiv
Dap Bumerang Ofis Satışa Çıktı
Dap Bumerang Ofis Satışa Çıktı Kağıthane Z Ofis’in satışı rekor sürede tamamlanınca hemen bitişiğindeki Bumerang da satışa açıldı.
17.05.2013 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fahri doktora takdim töreni
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fahri doktora takdim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Belçika'da eylem yapan canlı bombaların DAİŞ mensubu olması kimseyi aldatmasın. Çıkar çatışması içine girildiği an bölücü örgütün farklı harflerle kendini ifade eden yapılarından herhangi birinin mensubu da benzer bir eylemi herhangi bir Avrupa, Amerika veya Rusya şehrinde yapabilir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Adını Çağlayan’a yazıp ofis vadisi oluşturdu
Adını Çağlayan’a yazıp ofis vadisi oluşturdu Dap Yapı, Kağıthane’deki 6 projesindeki toplam 932 ofisten 650 milyon lira ciro bekliyor. Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, projelerinin mimarisiyle bölgeye kendi adını yazmış oldu.
23.10.2014 Arşiv
İstanbul Marina Ruhsatı Alındı
İstanbul Marina Ruhsatı Alındı DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni proje ve Dap Yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
22.04.2014 Arşiv
Dap A Ofis 287 Bin Lira'dan Başlıyor
Dap A Ofis 287 Bin Lira'dan Başlıyor Bedava Ofis konseptinin devam ettiği A Ofis cazip fiyatlarla satışta
10.04.2014 Arşiv
Köprüler gibi ışıldayacaklar!
Köprüler gibi ışıldayacaklar! Dap Yapı, tüm projelerini aydınlatıyor..
29.09.2021 Gündem
Projeler peş peşe geliyor
Projeler peş peşe geliyor Gayrimenkul sektöründe hareketli günler yaşanıyor..
25.10.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bumerang Ofis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bumerang ofis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.