Gazete Vatan Logo

Victoria’s Secret

Yılbaşına özel iç çamaşırları

İŞTE YENİ YILIN EN SEKSİ İÇ ÇAMAŞIRLARI


Victoria’s Secret yılbaşına özel iç çamaşırlarını T-box’a yaptırdı 17 ülkeye ihracat yapan, Filipinler’de iki mağazası bulunan T-box’ın ürünleri şimdi de ABD’li ünlü iç giyim firması Victoria’s Secret mağazalarında satılıyor. T-box’ın ünlü firmaya yılbaşında satılmak üzere 160 bin adet ’lolipop şeklinde iç çamaşırı’ ihraç ettiğini anlatan Genel Müdür Dilek Şensoy, ’Bu dev pazarda çok başarılı olabileceğimizi gördük. Yeni hedefimiz ABD” dedi.

Ünlü iç giyim firması Victoria’s Secret, T-box’dan 160 bin adet ’lolipop şeklinde iç çamaşırı’ aldı. Victoria’s Secret’ın yöneticilerinin T-box markasıyla, firmanın İsrail’deki mağazasını gezerken tanıştıklarını anlatan Genel Müdür Dilek Şensoy, “ABD’de çok başarılı olabileceğimizi gördük. Şimdi bir ekibimiz bu dev pazarda T-box mağazası açmak için çalışma yürütüyor. Yeni hedefimiz ABD” dedi.

T-box ürünleri ayrıca Victoria’s Secret internet sitesinden ve markanın özel kataloglarından da temin edilebilecek. Victoria’s Secret ile bu yılın şubat ayında görüşmeye başladıklarını belirten T-box Genel Müdürü Dilek Şensoy, “Victoria’s Secret’ın bazı mağazalarında özel standlarda T-box ürünlerini ’The original T-box from Istanbul’ markasıyla satışa sunduk” diye konuştu.

Yılbaşında satılacak

Ürünlerin kısa zamanda büyük ilgi görmesinin Victoria’s Secret’ı çok heyecanlandırdığını vurgulayan Şensoy, şunları söyledi: “Bunun üzerine projeyi daha da kapsamlı bir hale getirmeye karar verdik. T-box iç çamaşırları Victoria’s Secret’ın özel renklerinde ve lolipop şeklindeki paketlerde hazırlandı. Yuvarlak, papatya ve kalp şeklinde özel ambalajlı ürünler, alışveriş çılgınlığı yaşanan yılbaşı sezonunda Amerika’daki tüm Victoria’s Secret mağazalarında satılacak. Victoria’s Secret ürünlerin büyük bir miktarını şimdiden katalog takipçilerinden gelecek siparişler için ayırdı.”

Filipinler’de bile var

T-box 17 ülkede satılıyor. Avusturya, Costa Rica, Filipinler ve İsrail’de mağazaları olduğunu söyleyen Dilek Şensoy, Türkiye’de de corner’lardan öteye geçerek mağazalaşma atağı başlattıklarını aktardı. Şensoy, “Bağdat Caddesi’nde ve İstinye Park’ta yeni mağaza açtık. Mersin, Denizli, Trabzon, Kozyatağı mağazaları da sırada” dedi. T-shirt ile başladıkları yolculukta ürün sayılarının 100’ü geçtiğini belirten Şensoy, şöyle devam etti: “Yeni, farklı bir ürün bulma kaygımız hiç bitmeyecek. Bu kış dantel baskılı ’Venedik şemsiyeleri’nin ve çocukken kağıttan yaptığımız tuzluk benzeri kutulardaki saç tokaları şimdiden büyük ilgi çekti.”

Artık cent veriyor

*T-box artık ürünlerinin paketlerinde para üstü bozuk TL yerine 1 euro cent veriyor. Dilek Şensoy, “Bu artık bize özgü bir espri haline geldi. Ancak TL’den kuruşa dönmek yerine cent vermeye başladık. Yani ürünün üzerine bir de para veriyoruz” dedi.

Dünya Kupası için ürün hazırlanıyor


* T-Box, Güney Afrika’da yapılacak Fifa Dünya Kupası ve Porto Rico’da yapılacak olan Orta Amerika Oyunları gibi çok büyük organizasyonlar için resmi ürün çalışmaları da yapıyor. Şensoy, “Bütün bu çalışmalarda ürünlerimizin ve paketlerimizin üzerinde her zaman ‘The original T-box from Istanbul’ sloganının bulunması marka bilinirliliğimizin artmasına büyük etki ediyor” dedi.

Küresel ısınma nedeniyle fanlar 1 günde tükendi

Bu yaz T-box markalı 10 binin üzerinde fan satılmış. Dilek Şensoy yeni ve orijinal fikirlerin satışlarına etkisinin altını çizerek şöyle konuştu: “Cepte taşınabilen küçük fanlar mağazalarımıza girer girmez tükendi. Esprili bir aksesuarı doğru bir şekilde sunduğumuzda satışlarımız bir anda patlıyor.”

Dubai’de ‘Altına giren girene’ diyemeyecek

T-box esprili pazarlama dili ile de sektörde farklı bir kulvar yarattı. Örneğin bu kış şemsiye koleksiyonu için ’Altına giren girene’ sloganı kullanılıyor. Peki T-box faaliyette bulunduğu 17 ülkede bu dili nasıl tutturuyor? Dilek Şensoy bu soruya şöyle yanıt verdi: “Her ülke için o kültüre uygun bir espri buluyoruz. Dubai’de ’Altına giren girene’ diyemeyiz örneğin. Türkiye’de gidebildiğimiz kadar gidiyoruz ama bu esprileri ABD’de yapsak sansüre takılırız.”

‘Baba’ Cem Boyner ‘yaramaz çocuğunu’ asla ihmal etmiyor

2005 Ağustos’undan beri T-box’ın başında olan Genel Müdür Dilek Şensoy, Cem Boyner’in kurduğu şirketin en büyük gücünün dinamizmi olduğunu anlattı. “Boyner’de çalışanlar da çılgın fikirlerini bizimle paylaşıyorlar” diyen Şensoy, reklam kampanyalarından ürünlerine kadar Grubun ’yaramaz çocuğu’ olan T-Box’ın, ’babası’ Cem Boyner tarafından asla ihmal edilmediğini anlattı. Şensoy, “Cem Boyner hala buraya önemli bir mesai harcıyor” dedi.







Haberin Devamı