Gazete Vatan Logo

Tek başına tatil

Eski Türkiye güzeli Gamze Karaman, Bodrum veya Çeşme yerine Dalaman’ı tercih edenlerden.

Gün boyu güneşlenip kitap okuyan Karaman tek başına tatilin keyfini çıkardı ve bol bol dinlendi. Güzelliğiyle dikkat çeken Karaman, oteldeki diğer müşterilerden bol bol iltifat aldı.

Aşkları tam gaz

Eda Taşpınar milli sörfçü sevgilisi Bora Kozanoğlu ile aşklarının başladığı yer olan Çeşme Alaçatı Beldesi’nde tatil yapıyor. Taşpınar’ın ekran yoğunluğu nedeniyle bir süredir ayrı olan çift beraberliklerin tadını çıkartıyor. Eda Taşpınar sörf yaparken, hocası ve sevgilisi Bora Kozanoğlu’nun dikkatle seyretmesi oldukça ilgi çekti. İki sevgili birbirlerine sarılarak bir minderin üzerinde saatlerce oturup sohbet etti.

Bir tek elma büyüdü

Harry Potter serisinin son filmi olan “Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2” nin galasında güzelliğiyle büyüleyen bir Emma Watson vardı. Başrol oyuncusu Daniel Radcliffe ve diğer oyuncular hâlâ pek büyüme esamesi göstermese de Watson, tam bir genç kadın olduğunun altını çizmek ister gibiydi.

EN GÜZEL KİM?

Seda Sayan ve Hülya Avşar’dan sonra Sibel Can da Cennet Koyu’nda görüntülendi. Şehmuz Tatlıcı’ya ait ultra lüx Baraka adlı teknede tatile başlayan Sibel Can’a oğlu Engincan Ural, Emir Aksüt ve kızı Melisa eşlik etti. Basın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Sibel Can, bikinili görüntü vermemek için zodyak ile açılıp ileride denize girdi. Sonrasında teknesine gelen Sibel Can, üstünü kurularken bikinili görüntü vermekten kurtulamadı. Ve bu da yeni bir tartışmayı başlattı, “Kim hâlâ güzel?”

Geçen sezon kilolu vücuduyla hayal kırıklığı yaratan Hülya Avşar’ın yıl içinde diyetinden, sporundan taviz vermediği ve daha iyi durumda olduğu görünüyor. Kızı Zehra büyüdükçe, Hülya Avşar gençleşiyor. Ancak yine de selülitleri fark edilmeyecek gibi değil. Sibel Can, tangalı yakalandığı yılları mumla aratıyor ve albüm fotoğraflarının fotoşoplu olduğunu kanıtlıyor. Seda Sayan ise ipi açık ara göğüslüyor. Fit vücuduyla dikkat çeken sanatçı, birçok genç kıza açık ara fark atıyor.

Haberin Devamı