Gazete Vatan Logo

Takım elbiseler yeniden

Bu kış bol bol takım elbise giymiş; maskülen kadın görmeye hazır olun. Farklı renklerde de olabilir ama siz yine de aynı renk ve desenli ikili takım tercih edin. Gucci, Chole, Marc Jacobs’ta farklı pek çok seçenek mevcut.

Takım elbiseler yeniden

Eğer giyim konusunda bir adım öne geçmek istiyorsanız kendinize bir takım elbise edinin… Bu sezon bu iki parçalı kıyafetlerinize yeniden bir göz atmanın tam zamanı. İnce bir tasarıma sahip akıcı çizgilerden, etkili bir renk yelpazesi ve yaratıcı bir tarzda olanlara kadar artık tüm takım elbiseler ofislerden dışarı çıkarak günün rahat zamanlarında da giyilebilecek parçalara dönüşüyor.

Takım elbise derken iki parça gayet maskülen takımlardan bahsediyorum. Özellikle pantolon ve ceketler aynı kumaştan kullanılmış olursa daha iyi. Bu maskülen takım elbiseler içinde oldukça güçlü ve seksi görüneceksiniz. Blazer ceketler, kısa mont şeklinde ve kruvaze ceketler kullanılan modeller arasında. Ceketlerdeki en belirgin detay ise mutlaka vücuda oturuyor olmaları.

VÜCUDA OTURAN MODELLER REVAÇTA

Zarif açık yeşilden göz alıcı kırmızıya heyecan verici tonlar bu sezon son derece etkili. Yani ceketlerde ve takımlarda alışık olduğumuz lacivert, gri, siyahların yerini yeşiller, oranjlar, kırmızılar alıyor. Bu konuda Gucci vücuda oturan yeşil, bordo takımlarıyla çok güzel kombinler yaptı. Gucci takımların yaka kenarlarında ve kollarda ince biyeler kullanmış. Marka bu seneki nefti kahve takımlarını büyük fiyonklu gömleklerle kombinlemiş. Kollardaki kürk detaylar dikkat çekici. Mark Jacobs ise pudra rengi takımı ve bu takımın yakasında, cep kenarlarında kullandığı detayların aynısını pantolonun yan dikişlerinde kullanmasıyla dikkat çekiyor. Chloe ise kareli takımlarıyla kendinden çok söz ettireceğe benziyor. Chole’nin kruvaze büyük yaka ceketleri altlarında bol paçalı pantolonlarla kombinlenmiş ve hatta bellerinde şahane deri kemerler kullanılmış. Kareli takımları en iyi kullanan isimlerden biri de Vivienne Westwood.

Haberin Devamı

KADİFE VEYA SATEN BİR TAKIM ALIN

Bu sonbaharın takımları, kuğu grisi satenler ve ya mücevher renginde kadifeler dışında Le Smoking’in smokinlerine alternatif olabilecek bir çok şehvetli öneriyle geliyor. Yani kendinize mutlaka bir kadife yada saten takım edinin ve bu takımları logolu tişörtlerle birlikte giyin ya da hiçbir şey giymeden pürüzsüz bir tenin ışıltısıyla birlikte kullanın. Üstelik bu takımları çok rahat uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Örneğin, H&M’de...

Haberin Devamı

KÜRK DETAYLARA YER VERİN

Takımlarınızı sıradışı kombinlerle birleştirebilirsiniz yani bilekte biten çorapları, kısa ve kalın topuklu ayakkabıları rahatlıkla kullanabilir ya da takımınızı fuşya mandalina rengi berelerle kombinleyebilirsiniz. Bu kış takımlarınızı canlandıracak en önemli öğelerden biri yakalarda ve kollarda kullanabileceğiniz kürkler.