Gazete Vatan Logo

Kemer Country Club’ta yeni yıl coşkusuna hazırlanın

18-20 Aralık’ta Kemer Country Club’ta gerçekleşecek Yeni Yıl Pazarı; Belgrad Ormanı’nın sakin ve huzurlu ortamında seçkin markalarla ziyaretçileri buluşturacak.

Kemer Country Club’ta yeni yıl coşkusuna hazırlanın

Kemer Country Club’ta 18-20 Aralık’ta Yargıcı ana sponsorluğunda düzenlenecek Yeni Yıl Pazarı’nda; Furla, Beta Tea, Maytag, Rio Santo, Tan Sağtürk Akademi, Kiddihome, Neiyifikir.com, Katia&Bony, Fermonti, Pupa elektronik, Beyliss gibi dekorasyon, giyim, aksesuar, lezzet, mutfak, hobi, çocuk markalarının yer alacak. Bu etkinlik yılbaşı hediyesi almak isteyen herkesi, tüm seçenekleri bir arada bulabilecekleri ve hoş vakit geçirebilecekleri bu buluşmaya davet ediyor. Christmas kurabiyeleri, sıcak çikolata, yılbaşı kahveleri, özel şeflerle yılbaşı ikramlarının yanı sıra, çocuk sokağında Noel baba selfie, çeşitli oyunlar, ormandan doğal malzemelerle yeni yıl süsü yapım atölyesi, müzik ve oyuncaklarla dolu bir dünya çocukları bekliyor olacak.

Etkinlikte yer alacak seçkin markalar, yeni yıl ruhunu yaşatacak ilginç bir projeye de imza atacaklar. Her marka kendi ürünleri ve yaratıcılığını kullanarak bir marka konsept ağacı oluşturacak. Rengarenk süsler, ışıklar, ürünler ve hediyelerle süslü bu yeni yıl ağaçları, etkinliğin son günü ziyaretçilere hediye edilecek. Ağaç kazanmanın tek yolu ise dilek kartları yazmak ve evcil hayvan mama markası Hill’s standında form doldurmak olacak. Hill’s her dilek kartı dolduran kişi için barınağa mama ihtiyacı kadar bağışında bulunacak. En ilginç dileği yazan ve mama için form dolduran şanslı ziyaretçiler bu ağaçlardan birini evlerine götürme şansı olacak. Yılbaşı müzikleri eşliğinde, sıcacık bir ortamda keyifli bir alışveriş için Kemer Country Yeni Yıl Pazarı; 18 - 19 - 20 Aralık’taKemer Counrty Hotel Allure Balo Salonu’nda ziyaretçilerini bekliyor.

Haberin Devamı