Gazete Vatan Logo

Kartal Sahil'de yeni proje

Sahill MESA, Kartal'da yeni bir yaşam fırsatı sunuyor

Kartal’ın en seçkin noktasında; Sahilyolu’nda yükselen Sahill MESA; 46 yıllık yaşam markası MESA’nın köklü tecrübesi ve geleneksel kalitesiyle, tüm pencerelerine hakim panoramik deniz ve adalar manzarasından alınan ilhamla ve eşsiz konumuna yakışan bir estetikle tasarlandı.

Deniz ve adaların büyüleyici güzelliğini kaçırmamak için boydan boya camla kaplanan Sahill MESA, banyoda dahi güneşi hissedebilmeyi mümkün kılıyor. Denizin hemen yanı başındaki Sahill MESA’da, konutların içindeki kalite, konfor ve estetik ise sahip olduğu eşsiz manzarası ile rekabet eder nitelikte.

Her kat brüt 305.70 metrekare

Her metrekaresinin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Sahill MESA’da, geniş alanlarda, konforlu yaşamları, kalite ile buluşturan çözümler üretildi. Her katı brüt 305,70 metrekarelik 4+1 tek daireden oluşan Sahill MESA; sunduğu geniş yaşam alanlarını, denizin eşsiz güzelliğiyle birleştirerek, sınırlarını ufuk çizgisine taşıyor. Pencerelerinde eşsiz deniz ve adalar manzarası ile Sahill MESA, sahili sadece bir adım ötesinde sunuyor.

Haberin Devamı

Yüksek standartlar

Kentten uzaklaşmadan İstanbul’un tüm güzelliklerini sunan projede, daire sakinleri için özel bir yaşam alanı oluşturulurken, eşsiz konumu ve yüksek standartları ile yaşayanlarına “benzersiz bir konfor ve ayrıcalık sunma” iddiasını taşıyan Sahill MESA, yalnızca on yedi şanslı aileye ev sahipliği yapıyor.

Sahill MESA'nın lokasyonu

Kartal İDO İskelesi – 2 km.

Pendik Marina – 7 km.

Bostancı – 11 km.

Sabiha Gökçen Havalimanı – 14 km.

Kadıköy – 22 km.

Boğaziçi Köprüsü – 24 km.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü – 29 km.