Gazete Vatan Logo

Harcayacak fazla paranız varsa...

Ünlü filmden ilham aldılar... Okurken inanamayacaksınız!

Amerika'nın suç oranı en yüksek şehirlerinden Detroit'te bir firma dünyanın en ilginç hizmetlerinden birini sunuyor. Ünlü aktör Michael Douglas'ın başrolünde oynadığı 'The Game' (Oyun) filmini hatırlatan 'Extreme Kidnapping' isimli firma insanları 'kaçırmayı' vaadediyor. Birkaç yüz dolar karşılığında, 'hayatından sıkılmış, biraz heyecan arayan kişilere' gerçek bir adam kaçırma vakasının heyecanını sunan şirket, 'Eğer hayatınızın gerçekte tehlikede olduğuna inanmazsanız işimizi yapmıyoruz demektir' açıklamasını yapıyor.

Extreme Kidnapping bir süre öncesine kadar işlerini gizlice yürüten bir şirketti... Ta ki GQ dergisi yazarı Drew Magary 1500 dolar karşılığında müşterileri olana kadar. Yaşadığı tecrübeleri yazan Magary'den sonra firmanın da şöhreti arttı...

Firma yetkilileri tüm oyun bittikten sonra müşterilerine bir de yaşananları kaydettikleri videoyu veriyor. Kaçırma sırasında yaşananlar arasında dayak, elektrikli tabancayla vurulma, bir bodrumda elleriniz ve gözünüz kapalı şekilde geceyi geçirmek de dahil.

Haberin Devamı