Gazete Vatan Logo

Danışmanlık Eğitimleri Başladı

Naature Akademi ve Show Realty'nin düzenlediği danışmanlık eğitimi başlıyor

Naature Akademi ve Show Realty işbirliği ile düzenlenen Gayrimenkul Danışmanlığı sertifika proğramına katılan Show Realty Gayrimenkul danışmanları, 80 saat eğitim sonucu Türkiye’nin ilk uluslararası Akreditasyonuna sahip sertifikalarını alacaklar.
Show RealtyTürkiye CEO’su Kazım Algın “Sektörün ilerleme kaydedebilmesi için satış tekniklerine hakim,teknolojiyi yakından takip eden gayrimenkul danışmanlarının yetişmesi büyük önem taşıyor. Tüm bu kriterleri göz önünde bulunduran eğitim anlayışımızın müşteri memnuniyetini de beraberinde getirdiğini gördük. Gayrimenkul danışmanlıgı sektörünün ihtiyacı olan güven ve hizmet konularında etkin bir yaklaşım sergilemek için müşteri memnuniyetinin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz.”diye belirtti.
Show Realty, Türkiye’de yıllık hacmi yaklaşık 35 milyar dolar olarak kaydedilen ve iyi hizmet, iyi marka kavramının öne çıktığı franchise pazarında girişimcilik yapmak isteyen her 10 kişiden birinin, bu sistemle iş kurmak istediğini belirtti. Özellikle markanın gücünü farkeden girişimciler, bayilik yada franchise yoluyla bir marka şemsiyesi altında çalışmak istiyorlar.
Hedef 2015 yılında 100 temsilcilik:
Gayrimenkul Sektörünün genç ve sistemli markası Show RealtyTürkiye, hızlı bir şekilde yeni dönem hedeflerini geçekleştirerek franchise ofis sayısını her geçen gün artırıyor. Hedef 2015 yılında 100 temsicilik açmak, firma her geçen gün bu hedeflerine hızla ulaşıyor.
Yapılan yatırım 1 yıl içinde geri dönüyor:
Türkiye’nin her bölgesinde ofis açmayı hedefleyen Show Realty franchise bedeli konusunda girişimcilere ödeme kolaylıkları sunduğu gibi 3 yıl ilan ve reklam konusunda destek veriyor. Showrealty genel merkezi, franchise ofislerine ayrıca;
•Marka desteği
•Kuruluşta temsilciliklere Materyal desteği
•Eğitim desteği
•Bilgi bankası ve web desteği
•İnsan kaynakları desteği
•Özel projeler pazarlama desteği
•Mesleki bilgilendirme desteği vermektedir.
Maliyetinin ortalama 1 yıl içinde geri döndüğü sistemde; bulunduğu lokasyona göre değişmekle birlikte, franchise katılım payı 5 bin dolar ile 15.000 dolar arasında değişiyor.

Haberin Devamı