Gazete Vatan Logo

Babacan'dan ödeme avantajı

Mehmet Babacan’dan ara ödemesiz peşinatsız ödeme avantajı...

Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Avcılar’da 1990 yılından beri binin üzerinde konuta imza atan, son yıllarda ise Beylikdüzü’nde satışa çıkardığı 4 proje ile adını duyuran Babacan İnşaat, ilçede başlattığı iki projede Pozitif Fuarcılık tarafından İstanbul Yeşilköy Fuar Merkezi’nde 16 Şubat’ta başlatılan CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı’na özel bir kampanya yürütüyor. Şirket, 20 Şubat’a kadar sürecek olan fuarda Beylikdüzü’ndeki Crown Tower ve Crown Residence projelerinde konut bedelinin yüzde 25’ini kredilendirerek, ara ödeme olmadan 0 peşinatla daire satışı yapıyor. Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan, Crown Tower ve Crown Residence projelerinde kısa bir süre için uygulanacak olan bu çok özel sıfır peşinat kampanyası ile herkesi konforlu bir ev sahibi yapmayı amaçladıklarını ve sektöre hareket kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Bahçeşehir’in merkezinde konumlandıracağı yeni projesi Crown Deluxe için fuarda ön talep toplayan firmanın Mart 2012’de yaşamın başlayacağı Crown Tower projesinde 46 metrekare dairelerde 54 bin TL’den başlayan fiyat avantajı da sunuyor. 81 m2 1+1, 143 m2 2+1 dairelerin yer aldığı 420 konutluk projenin şu ana kadar yüzde 70’i satıldı.

99 bin TL’ye rezidans var

Daire sahiplerine tapuların hemen teslim edildiği Crown Residence projesinde ise kaba inşaatın tamamlanmak üzere olduğu belirtiliyor. 12’nci katında yer alan sosyal tesiste spor imkanı sağlanan projede satış oranı yüzde 65’e kadar yükseldi. 95 m2 1+1 dairelerin 99 bin TL’den başlayan fiyatlarla satıldığı projenin 2011 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Beylikdüzü’nde ana bulvar üzerinde 2 dönüm üzerinde başlatılan 99 dairelik projede örnek daireler de görücüye çıktı.

‘Misafirhane’ konsepti getirdi

35’inci katında seyir terası bulunan Crown Tower projesinde misafirhane amaçlı kurulan ve davetlerin verildiği özel bir sosyal alan konsepti de getirilmiş. Barbekü terasları, fitness center, havuz, solaryum, güzellik merkezi ve SPA’nın bulunduğu Crown Tower fore kazıklar kullanılarak depreme de dayanıklı hale getirilmiş. 24 saat güvenlik, uyandırma, temizlik gibi rezidans hizmetlerinin de sunulacağı projede süpermarketi, 17 dükkanı ve restoranı olan 5 katlı Crown Çarşı da bulunuyor.

TOKİ, Pakistan’da yardım parasıyla 4.620 ev yapacak

Venezüela’dan petrol karşılığı konut yapımı teklifi alan Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yurtdışındaki ilk büyük konut projesini Pakistan’da gerçekleştirecek. İdare, geçen yıl büyük bir sel felaketi yaşayan Pakistan’a ilk aşamada 4 bin 620 konut yapacak. TOKİ’den verilen bilgiye göre, Pakistan’ın yaşadığı sel felaketinden sonra Başbakan Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile bu ülkede çalışmalara başlayan TOKİ, en fazla birkaç ay içinde ihaleleri tamamlayarak, inşaat çalışmalarına başlayacak. Konutların finansmanı, sel felaketinden sonra bu ülkeye yardım için toplanan paralardan karşılanacak. Pakistan’da yaşanan sel felaketinden sonra Türkiye’de düzenlenen kampanyada, 200 milyon liranın üzerinde yardım toplanmıştı. Türkiye’ye arsa başta olmak üzere her türlü konuda yardımcı olacaklarını açıklayan Pakistan Ulusal Meclis Başkan Yardımcısı Faisal Karim Kundi, “Çok kısa bir sürede sizinle afet konutlarını bitirmek istiyoruz. Yapacağınız evlerin yanında sosyal tesisler de yaparsanız çok memnun olurum. Ricamız bize daha fazla konut ve her alanda yardım yapmanız” dedi.

Başbakan talimat verdi

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da Pakistan’daki projelerin bir an önce tamamlanması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine talimat verdiğini hatırlatarak, “Pakistan’a 4 bin 620 konut, sağlık ocağı ve ticaret merkezi gibi sosyal donatılar yapacağız. Sele karşı yerden yüksekte yapılacak konutlar, Pakistan’ın kültürel yapısına uygun olacak” diye konuştu.

Pakistan Ulusal Meclis Başkan Yardımcısı Faisal Karim Kundi, Türkiye tarafından yapılacak afet konutları için teşekkür etmek üzere Ankara’ya geldi ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar (solda) ile görüştü. Bayraktar, ziyaret sırasında Ulusal Meclis Başkan Yardımcısı Faisal Karim Kundi’ye bir plaket sundu.

Haberin Devamı