Gazete Vatan Logo

4’ü de sahada

Fatih Terim affettiği Arda, Gökhan, Selçuk ve Burak’ı Cumartesi Kosova maçında ilk 11’de oynatmayı planlıyor.

4’ü de sahada

HAYÂL kırıklığı ile tamamlanan 2016 Avrupa Şampiyonası, sonrasında yaşanan tartışmalar ve takım as oyuncularının kadro dışı bırakılmasının ardından A Milli Takımımız, Kosova maçıyla yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Daha önce affedilen Caner Erkin ve Hakan Balta’dan sonra 3 resmi, 1 hazırlık maçında oynamayan Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül de yeniden Milli Takım’a döndü.

ESKİ oyuncular geri döndü ancak bu Milli Takım’da önceki maçlara oranla önemli bir değişiklik var. O da teknik direktör Fatih Terim. İdman ve kamplarda oyuncularına babacan yaklaşımıyla tanınan, kimi zaman da renkli görüntüler veren Fatih Terim çok daha disiplinli ve tamamen işine full konsantre görüntüsüyle dikkat çekiyor. Çalışmalarda sık sık oyunu durduran ve öğrencilerine futbolun temel kurallarını hatırlatan tecrübeli teknik adam herkese neler yapmaları gerektiğini izah ediyor.

TOLGA-SELÇUK YAN YANA

ANTALYA’DAKİ çalışmalarda Kosova maçının 11’i şekillenmeye başladı. Şu anki görüntüye göre affedilen 4 oyuncu da 11’deki yerini alacak. Kalede Volkan Babacan’ı oynatmaya planlayan Terim sağ beke Gökhan Gönül’ü, sol beke H.Ali’yi monte edecek. Savunmanın göbeğinde M.Topal ile ilk kez A Milli Takım’a çağrılan Yalçın Ayhan görev alacak. Orta sahada Selçuk İnan ile Tolga Ciğerci önlerinde Oğuzhan, Hakan Çalhanoğlu ve Arda olacak. Forvette ise Burak Yılmaz formasına kavuşacak.

Haberin Devamı