Gazete Vatan Logo

Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı izle! Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşması yapacak mı?

Erdoğan balkon konuşması nerede yapacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına göre Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan Kısıklı balkon konuşmasıyla seçim zaferini vatandaşlarla paylaşacak. Ardından Ankara'da Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşmasıyla dünyaya mesaj verecek. İşte 28 Mayıs Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı...

Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı izle! Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşması yapacak mı?

Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı izle! 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları açıklandı. Açıklanan son verilere göre Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Kısıklı balkon konuşmasıyla seçim zaferini kutlamaya başlayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşmsıyla da vatandaşlarla bir araya gelecek.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN BALKON KONUŞMASI

28 Mayıs Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı izlemek isteyenler de araştırmalara başladı. Cumhur İttifakı'nın 14 Mayıs'ta aldığı zafer sonrası bir kez daha sandık sonuçlarından galibiyetle çıktı.

ERDOĞAN BALKON KONUŞMASI KISIKLI / BEŞTEPE CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ CANLI