Evliliğe bakış toplumdan topluma değişir elbette. Bazı toplumlarda evlenmeden birlikte yaşamak, hatta çocuk sahibi olmak pek hoş karşılanmaz.
Ama bazıları için bu durum farklı. Tabii söz konusu Hollywood olunca orada özgürlüklerin sınırı yok.
İki ünlü oyuncu Goldie Hawn ile Kurt Russell da tam 42 yıldır nikahsız olarak bir yastığa aş koyuyorlar. Eski evliliklerinden doğan çocukları, kendi ortak çocukları, onların eşleri, sevgilileri ve torunları derken kocaman bir aile olarak yaşıyorlar.
Nikah yok ama 42 yıldır aynı çatı altındalar
Birçok çift nikah defterine imza attığı halde aynı çatı altında yaşayamazken onlar bu işi gayet iyi götürüyorlar.
İşte Goldie Hawn da bu işin sırrını anlatmış. Özetle birbirimizi özgür bırakıyoruz, ikimiz de birer birey olduğumuzu kabul edip ona göre davranıyoruz demiş.
Bunun da ötesinde aradan geçen yıllara kendisi 81, sevgilisi de 74 yaşına geldiği halde hala birbirlerine çekici geldiklerini eklemiş.
Ne dersiniz?
İnsanların eşleri yaşlandığı için onlardan boşanıp genç aşklara yelken açtığı Hollywood gibi bir ortamda gayet iddialı bir ilişki değil mi Goldie Hawn ile Kurt Russell'ın yaşadığı?
Onların evlenmeden yıllar boyu bir aile olarak yaşamasını beğenen de olur onaylamayan da. Ama görünüşe göre Hawn ve Russell, kadın- erkek ilişkilerinde mutluluğun sırrını çoktan bulmuş!
O ÜNLÜ SOYADLARINA ÇOK DA GÜVENMEMEK GEREK
Bütün dünya Victoria ve David Beckham'ın dört çocuğunun en büyüğü olan Brooklyn'in sosyal medya paylaşımını konuşuyor. Özel olarak takip etmeseniz bile mutlaka bir yerde karşınıza çıkmıştır.
Amerikalı milyarder Nelson Peltz ile karısı Claudia Heffner'ın sekiz çocuğundan biri olan Nicola ile evlendiğinden bu yana kendi ailesine sırt çeviren Brooklyn sonunda eteğindeki taşları döktü. Ailesiyle barışmak istemediğini söyleyip bir de annesi Victoria'nın karısıyla düğün dansını sabote ettiğini de sonunda anlattı.
Ki o düğünde görev yapan ve 2022'den beri susan iki DJ de bu durumu doğruladı. Aslında Nicola ile Brooklyn'in yapması gereken düğün dansını Victoria ile Brooklyn'in yaptığını ilk elden anlattı.
Bütün dünya bu konuyla çalkalanırken Beckham çifti fazla ses çıkarmadı.
Ama sonra kendilerini reddettiğine, karısıyla da evlilik anlaşması imzaladığına göre günün birinde boşanırsa oğullarının halinin ne olacağı konusunda endişeye kapılmadan da edemedi.
Ailesine kafa tutarken sonunu hiç düşünmedi
"Artık ailemle görüşmek istemiyorum" diyen Brooklyn, imzaladığı evlilik anlaşmasıyla da karısının ailesine ait milyarlarla bağını kesmeyi çoktan kabullendi.
Şimdi Victoria ile David'in tasası "Bir gün Nicola oğlumuzu boşarsa bu çocuk nasıl para kazanır? oldu...
Hiç de haksız değiller aslında. Brooklyn yaptığı bazı anlaşmalarla para kazanıyor. Hatta kendini mutfak ustası bir şef olarak da tanıttı.
Ama bütün bunlar babasından gelen o ünlü Beckham soyadı sayesinde... O olmadan Brooklyn kelimenin tam anlamıyla bir "hiç"
Bu da nedensiz değil elbette. Çünkü büyük olasılıkla Brooklyn, ailesinin müthiş varlığına ve ününe güvenip doğru dürüst bir eğitim bile almadı. Hangi işi yapıyorsa "kulaktan dolma" yapıyor.
İşte bu yüzden annesi ve babası gün gelir de alıştığı yaşam tarzını sürdüremezse oğullarının ne yapacağı konusunda endişe duyuyor.
Görünüşe göre insan ne kadar ünlü olursa olsun, dünyanın tanıdığı soyadına pek de güvenmemeli. Gün gelir o soyadının pırıltısı solar, insan bir başına kalır!

