Yeni yılın ilk yeni ayı Yay'da...

Yay yeni ayının yükseleni şans noktası ile kavuşumda olacak. Bu şu demek… 3 derecede Aslan ve Kova'da gezegeni olanlar için şanslı bir ay başlıyor. Dünya geneli ve Türkiye'yi etkiliyor. Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Aslan, Akrep ve Balık burcunda yükselen etkisi...

Yeni yılın ilk yeni ayı Yayda...

Bu yıl hepimiz için hem büyük şanslar ve fırsatlar, hem de kesin kararlar getiriyor... 02.01.2022 – TSİ 20.34’te Yay takım yıldızında 18 derecede gerçekleşecek yeni ay, bireysel haritalarında 3 derece Kova ve Aslan'da gezegeni, ayı, güneşi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Güzel olan bu Yay yeni ayının yükseleninin şans noktası ile kavuşumda olması. Bu şu demek… 3 derecede Aslan ve Kova'da gezegeni olanlar için şanslı bir ay başlıyor.

Dünya geneli ve ülkemize etkilerine baktığımızda;

-Alternatif yeraltı kaynaklarının oluşması, belirlenmesi, aynı zamanda bu kaynaklarda-madenlerde patlamalar, çökmeler olabilir.

-Ekonomik olarak bir ay boyunca lüks harcamaların artacağı bir dönem.

-Altın vb… değerli madenlerin keşfi..

-Sağlık sektörü ile ilgili davalar, kararlar..

-İş ve işçi hakları ile ilgili kararlar ve davalar..

-Sağlık çalışanlarına istifa yasakları gelebilir.

-Hastalık daha fazla yayılabilir ancak ülkemiz için herhangi bir kapatma kararı görünmüyor.

-Yeni ve başarılı bir tedavinin/aşının keşfi veya kullanıma başlanması.

Haberin Devamı

-Türk Lirası yeniden değer kazanmaya başlayabilir.

-Sağlık personeline gelir artışları gelebilir. Aynı zamanda yeni kariyer olanakları açılabilir.

Bireysel etkilerinde ise; (Kullandığım gökyüzü bakış açısı farklı olduğu için, lütfen açıklamaları okurken, kendi yükseleninizden bir önceki ve bir sonraki yükselen başlıklarını da okuyun.)

Yükselen Koçlar: Bu yeni ayda, akademik hayat, yurtdışı, inançlarınız, yabancı diller, yasal süreç gerektiren her türlü dava ve kararlar, uzak seyahatlerde yeni bir dönem başlatırken, bu konularda gerek çocuklarınız gerekse kendinizi öne çıkarmak, görünür olmak ve kazanmak için şanslı olacaksınız. Hatta bazılarınız için uzaklardan bir aşk, kötü giden ilişkilerde aşktan özgürleşme, muammada olan ilişkiler doğru karar zamanı.

Yükselen Boğalar: Evinizi güzelleştirmek için tadilatlar, aile-yuva ilişkilerinde sorunların belirlenmesi ve sorunların algılanması, boşanma aşamasında olanlar için mahkeme ve muhakeme sürecinin başlaması, aile sırlarının ortaya dökülmesi, aileden gelecek maddi destekler, aileye ait geleneksel kültürün dışına çıkıp, katı ve batıl inançlardan özgürleşmek, yatırım alanlarından sürpriz kazançlar elde etmek ve mal edinmek.

Haberin Devamı

Yükselen İkizler: Evlilikler, ortaklıklar ve yapılmış anlaşmalardan bir arkadaş veya kardeş yardımıyla özgürleşmek ve bu konularda kararlar almak, yine evliliklerde yolunda olan veya olmayan şeylerin farkına varmak, çocukların eğitim hayatı ile ilgili yurtdışı kararları almak, yeni ortaklık kararları almak, ani bir kararla eşten ayrılmak-uzaklaşmak, eşle birlikte kısa yurtdışı seyahatleri veya eşin yurtdışına çıkması olabilir.

Yükselen Yengeç: Yeni iş anlaşmaları, yeni işe başlama ve bol kazançlı bir dönem geliyor. İşten ayrılmalar, gündelik hayatta daha özgür bir dönemin başlangıcı olabilir. Aynı zamanda çalışma hayatı ve babadan gelecek / babaya gidecek maddi destekler gündemde. Kaslar, üst baldırlar ve özellikle kasık bölgesi sağlık sorunlarına dikkat edilmeli. Çocukların güven alanlarında yer değişiklikleri olabilir. Çocukların üst eğitimleri için daha fazla para kaynağı bulunabilir.

Haberin Devamı

Yükselen Aslan: Fiziksel ve bireysel olarak her alanda güzelleşme, öne çıkma ve görünür olmak için harekete geçebilirsiniz. Daha çok ışıldayacağınız ve aşk hayatınızda yeni kararlar alacağınız yepyeni bir dönem başlıyor. Eski aşklarla yeniden başlayabilir veya biten aşkların ardından aşka inancınızı kaybedebilirsiniz. Akademik kariyerinizde öne çıkabilir, çocuklarınızla ilgili yurtdışı konuları, davalar, yabancı dil eğitimi başlangıçları gündeminize gelebilir. Yükselen aslanların kendilerini ve fikirlerini oldukça bir net ve görünür bir şekilde ortaya koyacakları şanslı bir yeni ay.

Yükselen Başak: Anneden gelen finansal desteklerle mülk edinme, evi taşıma, anneden gelen kök inançlardan özgürleşme, annenizin devam eden davalarında şanslı bir dönem olabilir. Aynı zamanda tüm hayatınızı etkileyecek aile ve evinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar arasında evinizi uzaklara taşıma fikri ağırlık kazanacaktır. Ailevi sırlarınız açığa çıkabilir. Bu konularda aile bireyleriyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik bir miras veya planladığınızdan daha finansal gelir elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi: Sosyal çevrenizden alabileceğiniz destekler olabilir, daha güzel bir yaşam alanına taşınabilirsiniz, akademik ve üst eğitimlerde başarı ve ödüller elde edebilirsiniz. Proje ve fikirleriniz umduğunuzdan daha yüksek verim getirebilir. Dijital ve teknolojik alanlardan kazançlar elde edebilirsiniz. Akademik eğitime devam kararı alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili devrimsel kararlar alarak, tüm sosyal çevrenizi değiştirebilirsiniz.

Yükselen Akrep: Size, kariyerinizde ve sosyal rollerinizde yükselişler getirecek bu yeni ayda, güven alanlarınız ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni ve ek iş imkanları elde edebileceğiniz gibi, sorumluluklarınızı başarı ile tamamlayabilmeniz için harika destekler göreceksiniz. Ortaya koyduğunuz veya koyacağınız her türlü irade ve sorumluluk gerektiren projelerden, işlerden başarı elde edebilir, terfi ve zamlar alabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızla ilgili alacağınız her karar hem finansal özgürleşme, hem de daha üst kazançlarını getirecek iş kapılarını açacaktır.

Yükselen Yay: Artık özgürsünüz. Sizi kısıtlayan her konudan, her kişiden, her inançtan uzaklaşma zamanı. Kararlarınızı hızlı bir şekilde alabilir ya da tutsaklığa devam ederken birden yön değiştirip yeni limanlara yelken açabilirsiniz. Devam eden davalarınızda oldukça güçlü destekler alacağınız bu yeni ayda, yurtdışı ile ilgili her konuda zafer ve başarı sizin olacaktır. Yine çocukların yurtdışına çıkması, yabancı ve uzak aşklar, yurtdışı başvurularında kabul görmek gibi güzel etkiler de alabilirsiniz.

Yükselen Oğlak: Uzun zamandır devam eden alacaklarınız, borçlarınız ile ilgili çalışacak bu yeni ayda, lüks harcamalar yapabilmek için borçlanabilir, kredileriniz onaylanabilir. Aynı zamanda estetik operasyonlar için kararlar alabilirsiniz. Sonuçları güzel olabilir ancak bu süre dahilinde özgürlükleriniz kısıtlanabilir. Krizli konularınız çözüme ulaşabildiği gibi, uzun zamandır merak ettiğiniz konular ve sırlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Yükselen Kova: Eş veya hayat ortaklarınız yurt dışına/uzak şehirlere taşınması gündeminize gelebilir. Aynı zamanda yabancı kişilerle evlilik/otaklık kararları alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yeni kararlar alacağınız nu yeni ayda, eşinizden/yol arkadaşlarınızdan destekler görebilirsiniz. Yine geleceğe dönük iş anlaşmalarının altına imza atabilir, bu dönemde yapacağınız her atılım, her proje doğru ortaklıklar ve gelecekte büyük başarılar sunacaktır.

Yükselen Balık: Artık emek verdiğiniz her şeyin meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz. Yeni iş başlangıçları yapabilir, kariyer hayatınızla ilgili kararlar alabilir, gündelik hayatınızda daha fazla mutluluğa ve eğlenmeye odaklanabilirsiniz. Sağlık problemleri yaşan yükselen balıklar için güzel haberler olabilir. Dış görünüşünüze daha estetik dokunuşlar yapabilirsiniz. Hobileriniz işiniz ve kariyeriniz olabilir.   

 

DİĞER YENİ YAZILAR