Neptün, takım yıldız değiştirmeye hazırlanıyor

Aslında 2022 yılı 30 Nisan ayında Koç’taki Güneş Tutulması ile başlayacak. Adeta reset etkisi yapacak bu yıl başlangıcı, her şeyi aniden ve plansız yaşayacağımızın ifadesi. Mücadelenin, gerginliğin, köklü ve uzun yıllar etkisi sürecek başlangıçları yaşamaya şimdiden kendimizi hazırlamak yerinde olacaktır.

Neptün, takım yıldız değiştirmeye hazırlanıyor

“2020 fragmandı. Film 2021’de başlıyor” demiştik. O halde 2022 olay akışını anlamaya başlayacağımız, süreçte içinde bulunduğumuz konunun özünü kavrayacağımız bir yıl olacak. Çünkü, jenerasyon gezegenlerinden Neptün takım yıldız değiştirmeye hazırlanıyor. Bu demek ki, artık büyük ve kangren olmuş bir şey sona erecek ve bir köprü kurulacak. Neptün, Kova takım yıldızından çıkıp, Balık takım yıldızında ilerlemeye başlayacak.

Hadi yakın tarihe göz atalım… Yıl 2009 – Neptün Kova Takım Yıldızı’na giriş yaptı. Apple bugünün temeli olacak Iphone cihazları üretmesiyle, tüm dünya çocukları aynı oyunları oynamaya başladı, aynı dili konuşmaya evirildi. Beraberinde tüm dünyada iletişim alanı başta olmak üzere teknolojide globalleşme adına devrim niteliğinde keşifleri ve gelişmeleri başlattı. Üstelik gelişim süresi bundan önceki 50 yıla eşdeğer bir 12-13 yıla bedeldi. Birleşme ve bütünleşme enerjisi teknolojinin kullanıldığı her alanda aktifleşti.

2022 Ekim’de Neptün’ün Balıklar Takım Yıldızı’na geçişi ile, yaşadığımız hızlı teknoloji ve iletişim alanındaki gelişmeleri daha da çoğaltacak hatta 2025 yılında neredeyse tüm dünya insanlarının kullanımı başlayacaktır. Evet arada sadece 3-4 yıllık bir süreçte belki de Metaverse sürecini ya da bu tarzda yaşam ağına adım atacağız.

Haberin Devamı

Yeni, uzaklık algısını ortadan kaldıran iletişim alanındaki birleşme döngüsüne, yaşam alanlarındaki dönüşüm de eşlik edecek.
Genel anlamda Neptün üst yeteneklerimiz, en iyi yaptıklarımız, en derinde olanlarımızdır. Uyum, yaratıcılık, sanatın en üst oktavıdır.

Kova arketipi ise 2022 yılında hem Neptün’ün, hem de Jüpiter’in geçişini ağırlıyor. İsyanların, ayaklanmaların, devrimlerin, göçlerin, teknolojinin zirve yapacağı bir yıl olacağını çıkarabiliriz.

Diğer yandan aslında 2022 yılı 30 Nisan ayında Koç’taki Güneş Tutulması ile başlayacak. Adeta reset etkisi yapacak bu yıl başlangıcı, her şeyi aniden ve plansız yaşayacağımızın ifadesi. Mücadelenin, gerginliğin, köklü ve uzun yıllar etkisi sürecek başlangıçları yaşamaya şimdiden kendimizi hazırlamak yerinde olacaktır.

Haberin Devamı

Bireysel haritalarınızda, Neptününüzün bulunduğu yer, bu hayatta doğuştan getirdiğiniz en yüksek yetenek noktanızı gösterir. Önümüzdeki 5 yıla hazırlanmak için yeteneğinizi geliştirmeye odaklanmak akıllıca olacaktır.

Neptün, takım yıldız değiştirmeye hazırlanıyor

Neptün Koç – Hafızaları, liderlikleri ve hızları..

Neptün Boğa – Ticaret, parayı yönetmek, yemek, güç gerektiren her şey, tutarlılık ve sabır

Neptün ikizler – Araştırma, öğrenme-öğretme, konuşma, iletişim, yazma

Neptün Yengeç – Görsel sunumlar, koruma, uluslararası ticaret, üretim, tarım

Neptün Aslan – Sanatsal ve görsel yetenekler,

Neptün Başak – Araştırma, analiz, istatistik, sayısal konular.

Neptün Terazi – Sanatsal ve estetik olanın değerini belirleme, arşivleme, bilgiyi toplama

Neptün Akrep – Gizli olan her şeyi çözme ve sezgisellik

Neptün Yay – Uluslararası iletişim, bilgiyi yaymak, özgürleşme, savunma, yasalar ve ifade

Neptün Oğlak – Organizasyon, kontrol, disipline etmek, düzene sokmak, zor olanı başarmak.

Neptün Kova – Tüm teknolojik eşyalar, dijital alanlar ve gelecek projeleri anlamak.

Haberin Devamı

Neptün Balık – Her şeyi yapabilir.

Neptününüze sahip çıkın. Sizi geleceğe götürecek anahtarı cebinde tutuyor.

DİĞER YENİ YAZILAR